Με πρωταγωνιστή τον Άχμεντ Χασάν που πέτυχε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με σκορ 3-1

Ο ασταμάτητος Ολυμπιακός πέρασε και από τη Ριζούπολη, συνεχίζοντας με νίκες τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αχμέντ Χασάν που σημείωσε δύο τέρματα.

Το ματς

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς. Την αρχή έκανε ο Άχμεντ Χασάν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ανδρούτσου και την ολιγωρία του αντίπαλου αμυντικού και άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει προηγούμενος στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν με σχετική άνεση το προβάδισμά τους, πετυχαίνοντας μάλιστα άλλα δύο τέρματα. Στο 72ο λεπτό, ο Εμβιλά μετά από εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με κοντινή κεφαλιά.

Οι παίκτες του Παράσχου μείωσαν το σκορ μετά από μεγάλο λάθος του Σεμέδο στο 89′, προσθέτοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έφτασε και σε τρίτο τέρμα με νέα στατική φάση. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Χασάν με κοντινή κεφαλιά υπέγραψε το τελικό 3-1.