Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο χορτάρι από τη Λαμία αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της και παραχώρησε την ισοπαλία.

Αν και καλύτερος ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει το γκολ στην Λεωφόρο κόντρα στην Λαμία . Με αποτέλεσμα να σταματήσει το νικηφόρο σερί του, μένοντας στο 0-0.

Το φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας. Χωρίς ωστόσο να μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας. Με αποτέλεσμα οι καλές στιγμές του πρώτο ημιχρόνου να είναι ελάχιστες. Η μόνη φορά που κατάφερε το Τριφύλλι να τρυπήσει την άμυνα της Λαμίας ήταν στο 42′ με το ένα δύο του Καμπετσή με τον Βιγιαφανιες με τον τελευταίο να περνάει δύο αντιπάλους όχι όμως και τον Επασί που βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά απειλώντας στο 46′ με το σουτ του Ιωαννίδη να σταματάει την τελευταία στιγμή από την προβολή του Βλάχου. Οι Πράσινοι συνέχισαν την ασφυκτική πίεση. Στο 65′ έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0 με τον Καρλίτος να σουτάρει αλλά ο Επασί να τον σταματάει. Ο Γάλλος τερματοφυλακας στην συνέχεια σταμάτησε δύο φορές στην ίδια φάση εντυπωσιακά τους Αϊτόρ και Μακεντα στο 76′. Μέχρι την λήξη της αναμέτρησης οι πράσινοι πίεσαν για το γκολ χωρίς ωστόσο να το βρουν με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.