Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος το σερί του ,φεύγοντας νικηφόρα από τον Βόλο με 2-0 για την 19η αγωνιστική της Super League.

Πως έγινε το Βόλος-Παναθηναϊκός 0-2

Γκολ, σημαντικές ευκαιρίες αλλά και χρήση Var, είχε το πρώτο μέρος στο Βόλο. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 42′ με τον Καμπετση. Ο έλληνας επιθετικός σημείωσε  το τρίτο του συνεχόμενο τέρμα σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον αντίποδα η ομάδα του Βόλου είχε τις στιγμές της. Με σημαντικότερες του Μπαρτόλο που τσίμπησε τη μπάλα προ του Πούγγουρα με την μπάλα να περνάει σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι του Διούδη. Αλλά και το δοκάρι από την σέντρα σουτ του Φεράρι στο 19′. Χρήση Var υπήρχε στο 2′ σε χέρι του Καμπετσή με τον διαιτητή σε συνδυασμό με το VAR να αποφασίζουν την συνέχεια του αγώνα χωρίς να υποδείξουν πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά. Με αποτέλεσμα να απειλήσουν πρώτοι με τον Κιάκο στο 51′ να βρίσκεται ανενόχλητος αλλά το σουτ να περνάει ψηλά. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 52′ με τον Χουάνκαρ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη μετά από χρήση Var. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν έδειξαν να επηρεάζονται από την αποβολή. Στο 65′ έκαναν δύο τα γκολ της διαφοράς με τον Ιωαννίδης να νικάει με σουτ τον Κλέιμαν μετά από ασίστ του Αϊτόρ. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης ο Βόλος προσπάθησε να ξανά μπει στο παιχνίδι χωρίς να τα καταφέρνει. Με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμένει για τους πράσινους.

Αν θέλουμε να βρούμε τον MVP του Παναθηναϊκού θα τον εντοπίσουμε στο πρόσωπο του  Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις μονομαχίες της μεσαίας γραμμής. Είχε  συμμετοχή και στα δύο γκολ ττης ομάδας του . Στο πρώτο παίρνει την κεφαλιά που διώχνει ο Κλέιμαν ενώ στο δεύτερο βγάζει σωστά την ομάδα του στην αντεπίθεση πριν μοιράσει στον Αϊτόρ.

Βόλος: Κλέιμαν, Μήτογλου, Φεράρι, Ντεντάκης(22᾽ Μπαριέντος, 46᾽Κιάκος), Γκρίλο, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Δουβίκας, Μπαρτόλο, Ρενάτο.

ΠαναθηναϊκόςΔιούδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο(90᾽ Αγιούμπ), Καμπετσής, Αϊτόρ(78᾽ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης(83᾽ Καρλίτος)