Ο Ολυμπιακός με χρυσό σκόρερ τον Μπρούμα, έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ατρομήτου, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολα από το Περιστέρι και συνέχισε την παρέλασή του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μπρούμα ήταν ο σκόρερ για την ομάδα του Μαρτίνς, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Το ματς

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε σε κανένα σημείο δάφνες ποιότητας. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και το θέαμα δεν ήταν ελκυστικό. Η ομάδα του Κάναντι διαμαρτύρεται σωστά για το μη καταλογισμό πέναλτι για χέρι του Σεμέδο εντός περιοχής λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ο Μπρούμα εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των Περιστεριωτών και νίκησε τον Μανδά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε με ευκολία του προβάδισμά του. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Ζοσέ Σα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του. Ο Ολυμπιακός έχασε μάλιστα κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να κλειδώσει νωρίτερα το τρίποντο.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε, με τους ερυθρόλευκους να φεύγουν με το διπλό από μια δύσκολη έδρα, το οποίο ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο τη θέση τους για να τερματίσουν στην πρώτη θέση της Superleague.