Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΟΦΗ στη Λεωφόρο και δείχνει έτοιμος να φτάσει ψηλά στη βαθμολογία. Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για το τριφύλλι.

Ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα. Οι Πράσινοι επικράτησαν του ΟΦΗ στην Λεωφόρο με 2-0 για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ,κάνοντας έτσι το τέσσερα στα τέσσερα.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα. Οι πράσινοι πίεζαν  από τα πρώτα λεπτά την πρώτη πάσα του ΟΦΗ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 20 με το σουτ του Εμμανουηλιδη να κοντράρει στον Γιαννούλη και να φεύγει κόρνερ. Οι Πράσινοι ανέβασαν τον ρυθμό τους με αποτέλεσμα στο 32′ να ανοίξουν το σκορ με το πρώτο γκολ του Σένκεφελντ στο πρωτάθλημα. Μετά το γκολ το Τριφύλλι έπαθε μπλακ άουτ. Με αποτέλεσμα παραλίγο να το πληρώσει στην φάση με τον Σαρδινέρο. Με το VAR ωστόσο να ακυρώνει σωστά το γκολ του Ισπανού επιθετικού.

Στο δεύτερο μισό τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες δεν άφησαν πολλά περιθώρια για καλές στιγμές.  Μετά το 70′ ανέβασαν ταχύτητες οι δύο ομάδες με τον ΟΦΗ να φτάνει κοντά στην ισοφάριση. Με το σουτ του Στάικου να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Διουδη. Το Τριφύλλι απάντησε άμεσα στην στιγμή των Κρητικών με το δοκάρι του Αϊτόρ στο 79′.Ότι δεν κατάφερε ο Αϊτόρ το έκανε ο Καμπετσής στο 87′ μετά από ασίστ- ζωγραφιά του Αλεξανδρόπουλου. Με το γκολ αυτό το Τριφύλλι κλείδωσε την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης (69′ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (69′ Μακέντα), Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο (75′ Βιγιαφάνιες), Καμπετσής (89′ Χατζηθεοδωρίδης)

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουες, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Γιαννούλης (85′ Ντε Γκουζμάν), Κοροβέσης, Στάικος, Βαφέας (61′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον (73′ Γρίβας), Σαρδινέρο