Το έκανε με τη Μαρσέιγ και το επανέλαβε με τον ΠΑΣ ο Χασάν, που λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων

Με τον Άχμετ Χασάν να μπαίνει ξανά από τον πάγκο και να δίνει τη λύση, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του μαχητικού ΠΑΣ και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι γλίτωσαν από απρόσμενη γκέλα και συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να επιβάλει το ρυθμό του. Μάλιστα, στο 20ο λεπτό είχε την πιο κλασική ευκαιρία να προηγηθεί. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί τσίμπησε τη μπάλα από τον Χουτεσιώτη που τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, όμως ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Βαλμπουενά. Έτσι, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαρτίνς έβαλε εσπευσμένα στον αγώνα τους Φορτούνη και Καμαρά, όμως ο ΠΑΣ είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των Γιαννιωτών, με τον Ελ Αραμπί να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 75ο λεπτό.

Όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα έχει την πρώτη εντός έδρας απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, όμως ο Χασάν είχε διαφορετική άποψη. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Αιγύπτιος επιθετικός πήδηξε ψηλότερα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ, μάλλον στην τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.

Έτσι, η ομάδα του Μαρτίνς πήρε αυτό που ήθελε, σε μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες της. Ο ΠΑΣ φεύγει από το Καραϊσκάκη με άδεια χέρια, όμως κρατά την εξαιρετική παρουσία που είχε σε όλο το 90λεπτο.