Η Γιουβέντους δείχνει να βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό της και το Debut.gr αναλύει την αγωνιστική της άνοδο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2021 η Γιουβέντους! Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο έχει περάσει ένα μαγικό δεκαήμερο αγωνιστικά και δείχνει πως δεν πρόκειται να αφήσει κανένα τίτλο. Η «μεγάλη κυρία» επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Ουντινέζε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και πήγε με άλλο αέρα στο μεγάλο ντέρμπι με την Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Η πρωτοπόρος Μίλαν υποδέχτηκε την πρωταθλήτρια Γιουβέντους με σκοπό να συνεχίσει το αήττητο σερί της. Η Γιουβέντους μπήκε στο παιχνίδι μόνο για την νίκη καθώς έχει ήδη χάσει σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Οι «μπιανκονέρι» έδειξαν… μέταλλο πρωταθλητή , πήραν τον αέρα από την Μίλαν και νίκησαν με 1-3! Με αυτό τον τρόπο προσγείωσαν τα μυαλά των γηπεδούχων και μείωσαν την διαφορά στους 7 πόντους, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο νέος είναι ωραίος και σωτήρας της Γιουβέντους! (vid) | Sportsking.gr

Το τρίτο παιχνίδι της χρονιάς (μέσα στην ίδια εβδομάδα) ήταν απέναντι την σκληροτράχηλη Σασσουόλο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο με τους Ντιμπάλα και Μακένι να βγαίνουν αλλαγή λόγω τραυματισμού από το πρώτο ημίχρονο. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η Σασουόλο έμεινε με παίκτη λιγότερο, με την Γιουβέντους εν τέλει να επικράατεί με 3-1.

Στο τέταρτο και τελευταίο μέχρι στιγμής παιχνίδι της, υποδέχτηκε την Τζένοα στο Τορίνο για τον θεσμό του κυπέλλου. Εκτεταμένο ροτέσιον από τον Πίρλο, κάτι που λίγο έλειψε να στοιχίσει την πρόκριση στην Γιουβέντους. Με τελικό σκορ 2-2 και τον Κριστιάνο να…επιστρατεύεται στην παράταση, με ήρωα τον νεαρό Ράφα, επικράτησε με 3-2!

Με αυτό τον τρόπο η «Γιούβε» έχει κάνει το 4/4, έχοντας σκοράρει 13(!) γκολ δηλώνοντας παρόν για την συνέχεια.