Παρά τις σημαντικές απουσίες του, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1

Μπορεί να πήγε στο Αγρίνιο με σημαντικές απουσίες. Μπορεί να ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς πέρασε και από την έδρα του Παναιτωλικού και συνεχίζει ακάθεκτος την παρέλασή του προς τον τίτλο.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Μάλιστα, μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον φορμαρισμένο Κώστα Φορτούνη. Ο Ντρέγκερ υποδέχθηκε τη μακρινή μπαλιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο Φορτούνη που με αριστερό πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές στιγμές για να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως δεν κατάφερε να το πετύχει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, το έκαναν οι παίκτες του Δέλλα. Συγκεκριμένα, στο 47ο λεπτό, ο Αριγίμπι βρήκε τον Ταχάρ και εκείνος με μονοκόματο δεξί σουτ νίκησε τον Τζολάκη για το 1-1. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός βρήκε τη λύση με τη γνωστή συνταγή.

Ο Βαλμπουενά σχεδόν πεσμένος έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Ελ Αραμπί δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-1. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει το νικηφόρο σερί του και να προελαύνει για ένα ακόμη πρωτάθλημα.