Ο Ολυμπιακός συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 του Αστέρα στην Τρίπολη

Η παρέλαση του Ολυμπιακού προς τον τίτλο συνεχίστηκε και στην Τρίπολη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει και από την έδρα του Αστέρα. Έτσι, διατήρησε τη διαφορά της από τους διώκτες της και παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε κάπως νωθρά στον αγώνα, μη μπορώντας να βρει τους διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων. Όλα αυτά μέχρι το 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Τότε ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σεμέδο με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε νέο κόρνερ, η μπάλα πήγε στον Καμαρά, ο οποίος με τρομερό σουτ νίκησε τον Τσιφτσή για το 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν να σκοράρουν ούτε στο δεύτερο μέρος. Την αρχή έκανε ο Φορτούνης στο 81′, με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καμαρά βρήκε κάθετα τον Μπρούμα κι εκείνος με αριστερό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα για το τελικό 4-0.