Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο Απόστολος Νικολαΐδης για την 14η αγωνιστική της Superleague. Μοιραίος για τον Παναθηναϊκό ο Πούγουρας.

Το φιλμ του αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ο Αστέρας πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός  έψαχνε τα πατήματα του λόγω και των  πολλών αλλαγών που υπήρχαν στην 11αδα. Εξαιτίας των κρουσμάτων του covid που εμφανίστηκαν σε παίκτες των γηπεδούχων. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 20’. Με τον Διούδη να προλαβαίνει τον Ριερα εξαιτίας του κακού κοντρόλ του. Οι πράσινοι στο πρώτο μισάωρο αναλώθηκαν σε μεγάλο βαθμό με γεμίσματα τα οποία δεν έχουν αποτέλεσμα.

Στο 34’ ακυρώθηκε μέσω Var το γκολ των φιλοξενούμενων καθώς στην εκτέλεση του Κρέσπι ο Μπαράλες έκανε κίνηση με το πόδι του να βρει την μπάλα και ήταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυνόμενος. Ο Παναθηναϊκός ξύπνησε μετά το ακυρωθέν γκολ, με αποτέλεσμα στο τελευταίο δεκάλεπτο να φτάσει  δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ. Και στις δύο στιγμές ο Αϊτόρ δημιούργησε αλλά οι Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης δεν κατάφεραν να σκοράρουν από τη μικρή περιοχή στο 39’ και 45’.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ξεκίνησαν όπως το πρώτο ημίχρονο αγγίζοντας το γκολ ωστόσο ο Διούδης με εντυπωσιακή επέμβαση είπε όχι στο σουτ-βολίδα του Ριέρα. Οι πράσινοι στην συνέχεια ισορρόπησαν ωστόσο χωρίς να απειλούν την εστία του Αστέρα. Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ με τον Μπαράλες να κάνει το γύρισμα στον Φερνάντεθ ο οποίος όμως βρήκε αέρα. Στο υπόλοιπο κομμάτι της αναμέτρησης δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο μηδέν.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Βέλεθ (23’), Μπουζούκης (55’), Αλεξανδρόπουλος (56’), Σένκεφελντ (81’) – 

Ριέρα (40’), Βαλιέντε (66’), Κώτσιρας (90’)

Συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ- Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης (66’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (λ.τ. 82’ Αθανασακόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος (76’ Μακέντα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες, Σίτο (64’ Καπίγια), Μουνάφο (92’ Φερνάντεζ ), Βαλιέντε, Ριέρα (64’ Φερνάντεθ), Κρέσπι (87’ Τιλίκα ), Μπαράλες