Με απόλυτη επιτυχία και με πολυπληθή συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το πρώτο event Greek Gaming Day, το καινοτόμο για τα ευρωπαϊκά δρώμενα, festival video games μέσα από μία ολοήμερη live streaming ξεχωριστή μέρα.

Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου:  Με απόλυτη επιτυχία και με πολυπληθή συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το πρώτο event Greek Gaming Day, το καινοτόμο για τα ευρωπαϊκά δρώμενα, festival video games μέσα  από μία ολοήμερη live streaming ξεχωριστή μέρα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  29 Streamers & Content Creators, ένωσαν τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο την διασκέδαση και την ικανοποίηση των απανταχού fans των δημοφιλέστερων video games.

Η Greek Gaming Day το οποίο είχε ως κύριο χορηγό την ηγέτιδα εταιρεία κατασκευής gaming οθονών, την AOC, ολοκληρώθηκε περιλαμβάνοντας πάνω από 100 ώρες ροής βίντεο και τουρνουά, παρουσιάζοντας από πολλές δημοφιλείς και ανερχόμενες προσωπικότητες από το αναπτυσσόμενο χώρο των video games, της ελληνικής αγοράς.

Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες ανταγωνίστηκαν και διασκέδασαν στα τουρνουά 1vs1 για Fortnite και LoL και περισσότεροι από 100.000 Έλληνες χρήστες συντονίστηκαν online για να απολαύσουν το περιεχόμενο της Greek gaming Day!

Το εντυπωσιακό από οργάνωση και συμμετοχή gaming festival, είχε ως highlight ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα show match. Το main event Holiday season in Runeterra,  που φιλοξενήθηκε από την Red Bull στο Twitch, υποδέχτηκε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του League of Legends οι οποίοι, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, ανταγωνίστηκαν τόσο στο LoL όσο και στο Wild Rift, το νέο κινητό παιχνίδι της Riot στο σύμπαν του League of Legends. Μία γιορτή στο League of Legends universe, με τη συμμετοχή gamers, cosplayers, youtubers και εκατοντάδων fans που συμμετείχαν, σχολίασαν και απόλαυσαν online.

Το πρώτο Greek Gaming Day διοργανώθηκε από την TDB Play, μία εταιρεία η οποία αποτελείται από ανθρώπους με τεράστια εμπειρία στα video games.

Η ομάδα μας είναι πολύ χαρούμενη με την επιτυχία της πρώτης online Greek Gaming Day. Είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά την ελληνική κουλτούρα του Online gaming μέσω των εκατοντάδων συμμετεχόντων που είχαμε και να μοιραστούμε την αγάπη μας για παιχνίδια με περισσότερους από 100.000 Έλληνες παίκτες, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές απομόνωσης λόγω της πανδημίας”. Δήλωσε ο Μάρτιν Καντίνοφ συνιδρυτής της  TDB Play η οποία διοργανώνει το event, ο οποίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια υπόσχεση και μια ευχή: “Ανυπομονούμε για το 2021, όπου και σκοπεύουμε να διοργανώσουμε ξανά την εκδήλωση προσφέροντας ακόμη πιο υπέροχες στιγμές στους θαυμαστές του παιχνιδιού, αλλά και καλωσορίζοντας νέο κοινό. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους gamers στην Ελλάδα, με την ευχή να διασκεδάσουμε σύντομα και από κοντά“.

Press Contact:

AMG Media – AnmaKTS | Marketing and Advertising Services

Angela Koci
Marketing Manager
Email: angela@anmakts.com
Mob. +30 6983402276

Για την TDB Play:

H TDB Play είναι μια νεοσύστατη εταιρεία με έμφαση στα βιντεοπαιχνίδια, τα ηλεκτρονικά αθλήματα. Συνιδρυτής και διευθύνων εταίρος του TDB Play είναι ο Martin Kadinov, ο οποίος έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, τα τελευταία 6 από τα οποία, πριν ιδρύσει το TDB Play, πέρασε ως διευθυντής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο ESL – ο παγκόσμιος ηγέτης στα ηλεκτρονικά αθλήματα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.tdbplay.com

Σχετικά με την AOC

Η AOC είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην αγορά οθονών. Υψηλή ποιότητα, αναγνωρισμένη εξυπηρέτηση, ελκυστικός σχεδιασμός καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον, εργονομικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές είναι οι λόγοι που όλο και περισσότεροι καταναλωτές, εταιρικοί ιθύνοντες και συνεργάτες διανομής εμπιστεύονται την AOC. Η AOC προσφέρει οθόνες που απευθύνονται σε κάθε τύπο χρήστη, είτε πρόκειται για επαγγελματική, οικιακή, ψυχαγωγική χρήση ή gaming. Η AOC είναι θυγατρική εταιρία της TPV Technology Limited, του μεγαλύτερου κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο. www.eu.aoc.com