Greek Gaming Day: Πλησιάζει η μέρα για τα Video Games, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου:  Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα το Greek Gaming Day, η ξεχωριστή μέρα Live streaming, που με επιτυχία έχει πραγματοποιηθεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το ολοήμερο Online Gaming Event, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου.

Τριάντα επώνυμοι Streamers και Content Creators, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο την διασκέδαση και την ικανοποίηση των απανταχού fans των δημοφιλέστερων video games. Προσδεθείτε!

Πάνω από 100 ώρες συνεχόμενης ροής βίντεο, tournaments, show-match, διαγωνισμοί, έπαθλα και όλα αυτά μέσα από την συμμετοχή δημοφιλών και ανερχόμενων προσωπικοτήτων, από το αναπτυσσόμενο χώρο των video games.

Κάνε εγγραφή και απόλαυσε τους καλύτερους στο main event της Greek Gaming Day.

Η Greek Gaming Day χωρίζεται σε πολλά διαφορετικά happenings, αλλά το main event “Christmas in the world of Runeterra” είναι αυτό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των απανταχού fans! Ο κόσμος του League of Legends, γνωστός για τα παιχνίδια του που δεν είναι άλλα από το TFT, Wild Rift αλλά και Lol αντίστοιχα, είναι έτοιμος να σας χαρίσει αρετές ώρες διασκέδασης εκείνη την ημέρα.  Δέκα από τους δημοφιλέστερους Έλληνες gamers (Forg1ven, Antilipsi, Jojoc, Dom1nant κ.α.) με κοινό που ξεπερνά τα 200.000 άτομα στα Social Media, θα ξεδιπλώσουν την παγκόσμιας εμβέλειας πείρα τους και θα μας δείξουν όλα τα μυστικά του League of Legends, ενώ θα χωριστούν σε δύο ομάδες για ένα πρωτόγνωρο Showmatch! Η παραγωγή του main event θα πραγματοποιηθεί Live από την Αθήνα!

Μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: https://gamingday.gr/ και ακολουθήστε τον αγαπημένο σας streamer πατώντας το κουμπί για να μπείτε στο κανάλι του: https://gamingday.gr/#streamers.

Λάβε μέρος, δείξε ότι το έχεις και κέρδισε!

Εκτός όμως το main event, το πρόγραμμα της Greek Game Day περιλαμβάνει ένα πρωτότυπο Cosplay event όπου οι καλύτεροι cosplayers από την Ελλάδα θα προσκληθούν να δημιουργήσουν και να εμφανίσουν τα καλύτερα cosplays τους, ενώ παράλληλα, θα διεξαχθεί cosplayparadeαπό τη Ηoro Von Kaida. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους cosplayers να στείλουν τα βίντεο τους, ώστε να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο σόου και πόσο μάλλον οι 5 καλύτεροι να λάβουν ως δώρο ένα HyperX Gaming Headset.

Τα δώρα δε σταματούν εδώ βέβαια… Κάνετε τώρα registration και λάβετε μέρος στις δύο ακόλουθες διοργανώσεις:  We Love Gaming CupFortnite Tournament, που θα τρέξει απ’ το YouTube της WLG Gaming από το κανάλι της:

https://www.youtube.com/channel/UCum9O_E8hN3Yha9jkn7CLjg

Δείτε πληροφορίες εδώ: https://gamingday.gr/participate-in-gdg

Οι νικητές κερδίζουν από το κάθε round 25 ευρώ + HyperX Alpha S (Σύνολο: 750€).

Gaming Day 1vs1 LoL Cup. Το tournament θα τρέξει από τον Tl_Nero στο επίσημο κανάλι του: https://www.twitch.tv/tl_nero  όπου οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν αντίστοιχα: 1. AOC AG273QX Gaming Monitor provided by AOC Gaming, 2. 100€, 3. 50€ και ένα HyperX Alpha S ο καθένας.

Πρέπει όμως να πάρετε δυνάμεις γιατί αυτή η ξεχωριστή μέρα χρειάζεται αντοχή και δύναμη ή μήπως φτερά; Η Red bull ως επίσημος συνεργάτης του Festival, μέσα από το επίσημο κανάλι της πρόκειται για άλλη μία φορά να σας “δώσει φτερά”… Λάβετε θέσεις!

Εάν είσαι Fan των Video Games, τότε ήρθε στο σωστό μέρος. Εάν παρ’ όλα αυτά δεν είσαι εξοικειωμένος με τα Video Games, τότε σε προσκαλούμε σε ένα νέο, συναρπαστικό κόσμο!

Press Contact:

AMG Media – AnmaKTS | Marketing and Advertising Services

Angela Koci
Marketing Manager
Email: [email protected]
Mob. +30 6983402276

Για την TDB Play:

H TDB Play είναι μια νεοσύστατη εταιρεία με έμφαση στα βιντεοπαιχνίδια, τα ηλεκτρονικά αθλήματα. Συνιδρυτής και διευθύνων εταίρος του TDB Play είναι ο Martin Kadinov, ο οποίος έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, τα τελευταία 6 από τα οποία, πριν ιδρύσει το TDB Play, πέρασε ως διευθυντής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο ESL – ο παγκόσμιος ηγέτης στα ηλεκτρονικά αθλήματα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.tdbplay.com

Σχετικά με την AOC 

Η AOC είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην αγορά οθονών. Υψηλή ποιότητα, αναγνωρισμένη εξυπηρέτηση, ελκυστικός σχεδιασμός καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον, εργονομικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές είναι οι λόγοι που όλο και περισσότεροι καταναλωτές, εταιρικοί ιθύνοντες και συνεργάτες διανομής εμπιστεύονται την AOC. Η AOC προσφέρει οθόνες που απευθύνονται σε κάθε τύπο χρήστη, είτε πρόκειται για επαγγελματική, οικιακή, ψυχαγωγική χρήση ή gaming. Η AOC είναι θυγατρική εταιρία της TPV Technology Limited, του μεγαλύτερου κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο.

www.eu.aoc.com