Gamers Can: Η Battlenet Gaming Stations στηρίζει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου.

Αθήνα 18 Δεκεμβρίου: Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2020, η Battlenet Gaming Stations ανακοινώνει ακόμα μια ενέργεια στο πλαίσιο της σειράς φιλανθρωπικών ενεργειών της #GamersCan, αυτή τη φορά με σκοπό την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Συγκεκριμένα, αυτή την Τρίτη, 22/12, από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 23/12, η εταιρεία διοργανώνει ένα charity livestream, στο κανάλι της στο Twitch (twitch.tv/battlenetgs), με τη συμμετοχή πάνω από 30 εγχώριων streamers και προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος και του gaming. Κατά τη διάρκεια του charity livestream, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παίξει παιχνίδια, να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες, αλλά και να προσφέρει με χρηματικές δωρεές οι οποίες θα αποδοθούν από την Battlenet Gaming Stations στους ιθύνοντες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Η Battlenet Gaming Stations κάνει την αρχή συνεισφέροντας το ποσό των 2000€ με σκοπό την κάλυψη των άμεσων και βασικών αναγκών των παιδιών και του προσωπικού του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Πέραν της δυνατότητας δωρεάς κατά τη διάρκεια του charity livestream, το κοινό μπορεί από σήμερα, έως και τις 23/12, να διαθέσει το ποσό που επιθυμεί υπέρ του σκοπού, μέσω PayPal, στο σύνδεσμο: https://streamlabs.com/battlenetgs/tip.

Για περισσότερες πληροφορίες, νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το charity livestream αλλά και τις μελλοντικές ενέργειες της Battlenet Gaming Stations, επισκεφτείτε τις σελίδες της στο Facebook, το Instagram και το Twitch.