Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην εμβληματική του έδρα και οι φίλοι των πρασίνων σίγουρα ευελπιστούν να μείνει για αρκετό καιρό ακόμα ο σύλλογος "σπίτι"!

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να σημειώσει τρεις σερί νίκες στην Σούπερ Λιγκ. Η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία. Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει βρει το.. κουμπί των παικτών του και προσπαθεί να “σώσει” ότι μπορεί, μετά την τραγική εκκίνηση των πρασίνων με τον Πογιάτος στον πάγκο.

Πάντως για να λέμε την αλήθεια αρκετοί θεωρούσαν πως οι πράσινοι θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο, λόγω της αύρας της Λεωφόρου και επιβεβαιώθηκαν. Μετά από πολλούς μήνες, το τριφύλλι επέστρεψε σπίτι του, στην εμβληματική του έδρα, στην μαγική Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός είχε να αγωνιστεί στο Απόστολος Νικολαϊδης από την 7η Μαΐου του 2018, όταν και τότε αντιμετώπισε την Ξάνθη.  Λίγο οι κακές αποφάσεις της διοίκησης, λίγο η κακή συνεννόηση με την τότε διοίκηση του Ερασιτέχνη, οδήγησαν για πολλοστή φορά τον σύλλογο στον κρύο και άνοστο ΟΑΚΑ.

Λόγω όμως της κακής κατάστασης του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, οι πράσινοι “αναγκάστηκαν” να πάνε στην λύση της Λεωφόρου. Ποιος δεν χάρηκε όταν είδε αυτήν την είδηση; Επιστροφή των πρασίνων στην έδρα που έζησαν τις πιο μαγικές στιγμές την ιστορίας! Όλοι περίμεναν πως και πως την επιστροφή του συλλόγου στην Λεωφόρο.

Σίγουρα, βοήθησε και το γεγονός πως δεν υπάρχει κόσμος, καθώς η σκέψη της διοίκησης του τριφυλλιού ίσως ήταν διαφορετική, αν υπήρχαν οπαδοί στις εξέδρες, για ευνόητους λόγους!

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όμως, φαίνεται πως το τριφύλλι θα δώσει όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας ματς στους Αμπελόκηπους. Αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών, είναι κάτι που και οι ίδιοι θέλουν απεγνωσμένα.

Η ατάκα του Λάζλο Μπόλονι στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν επιθυμεί να μείνει η ομάδα στην Λεωφόρο, εκφράζει την πλειοψηφία των φίλων του συλλόγου: “Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί|