Ο Ολυμπιακός είχε το πιο εύκολο έργο της φετινής σεζόν, καθώς συνέτριψε τη Λαμία με 6-0 και παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος

Μετά την ήττα από την Πόρτο μεσοβδόμαδα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε νικηφόρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε το πιο εύκολο απόγευμα της φετινής σεζόν, καθώς συνέτριψε με 6-0 τη Λαμία εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Superleague και περιμένει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για να δει πόσο θα απομακρυνθεί από τους διώκτες του.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε από νωρίς να ανοίξει το σκορ. Στο 13ο λεπτό, μετά από στατική φάση, ο τερματοφύλακας της Λαμίας έδιωξε άσχημα και ο Μπουχαλάκης δεν δυσκολεύτηκε να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 34′ ήταν σειρά του έτερου χαφ του Ολυμπιακού να σκοράρει, του Γιαν Μβιλά, ο οποίος με αριστερό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0, με τη μπάλα να κοντράρει πάντως και σε αμυντικό της Λαμίας. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπί ξεμαρκαρίστηκε ωραία και εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μασούρα για να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ολυμπιακός άφησε το πόδι από το γκάζι και η Λαμία ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, η ομάδα του Τεννέ κέρδισε και πέναλτι, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ντέλετιτς που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Μαρτίνς προχώρησε σε πολλές αλλαγές και δικαιώθηκε καθώς όσοι ήρθαν από τον πάγκο έδειξαν τρομερή όρεξη. Έτσι, στο 82′ ο Σουντανί ευστόχησε σε πέναλτι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήρθε η ώρα του Κάιπερς να σκοράρει. Το τελικό σκορ έγραψε ο Μασούρας από κοντά, μετά από παράλληλη σέντρα του Ανδρούτσου.