Στην επιστροφή του στο σπίτι του στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έκανε το τρία στα τρία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο αγώνας

Στα πρώτο τέταρτο του αγώνα ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό δημιουργώντας του προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας. Στην συνέχεια οι πράσινοι ισορρόπησαν και απείλησαν στο 19 με σουτ του Μαουρίσιο με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Χουτεσιώτη. Δέκα λεπτά οι αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μακέντα και το εκτέλεσε ο Βιγιαφάνιες. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες είχαν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία. Αρχικά οι Γιαννιώτες έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με την κεφαλιά του κάργα με τον Διούδη ωστόσο να διώχνει εντυπωσιακά. Οι πράσινοι απάντησαν άμεσα στην ευκαιρία του ΠΑΣ μετά από σέντρα ξυράφι του Ζαγαρίτη ο Πίρσμαν πρόλαβε τον Χατζηγιοβάνη κι έβαλε το τάκλιν, διώχνοντας σε κόρνερ. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Το τριφύλλι έτσι όπως τελείωσε το πρώτο μέρος έτσι άρχισε και το δεύτερο. Με μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία αυτή την φορά με τον Αϊτόρ ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο του ΠΑΣ. Ότι δεν κατάφερε ο Ισπανός στο 50’ το έκανε στο 59. Μετα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Αϊτόρ αφού κέρδισε τις κόντρες έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Χουτεσιώτη και έκανε 2-0. Στο υπόλοιπο μισάωρο ο ΠΑΣ πιεσε για το γκολ, έφτασε κοντά στο 78’ ωστόσο η μπάλα μετά το σουτ του Σάλιακα βρήκε το δοκάρι του Διούδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξαν βεγγαλικά στον ουρανό της Λεωφόρου για να γιορταστεί η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο σπίτι του.