Η ομάδα του World of Warships παρουσιάζει αρκετά νωρίς πληροφορίες για τα δύο νέα Updates 0.9.11 και 0.9.12, τα οποία φέρνουν αρκετά δώρα για τους παίκτες, νέα US Battleships διαθέσιμα για έρευνα και 2 νέα εορταστικά campaigns.

Δεκέμβριος, 2020: Σήμερα, η εταιρεία WarGaming ανακοίνωσε σημαντικές πληροφορίες για τα 2 νέα εορταστικά updates του δωρεάν τίτλου της, World of Warships, γνωστού ως ένα από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια βασιζόμενα στο Πολεμικό Ναυτικό. Το Update 0.9.11 βγαίνει Live σήμερα, ενώ το Update 0.9.12, αναμένεται να βγει αργότερα αυτό το μήνα.

Η Σεζόν ξεκινά με το εορταστικό ημερολόγιο, από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όπου οι παίχτες θα λάβουν καθημερινά τυχαία bundles από το Armory, δίνοντας τους την επιλογή να ανοίγουν κάρτες κάθε μέρα διεκδικώντας το δώρο τους αλλά και προσωπικά quests. Με την ολοκλήρωση αυτών των quests οι παίχτες θα λάβουν έξτρα Santa Gifts Containers, Premium χρόνο και doubloons ως δώρα. Επιπροσθέτως, βασιζόμενοι στο εορταστικό αυτό ημερολόγιο, θα έχουμε WinterTrophies, ένα group από Combat Missions τα οποία θα είναι διαθέσιμα κάθε εβδομάδα όλο τον Δεκέμβριο. Το τελικό reward που θα λαμβάνει κάποιος ολοκληρώνοντας αυτές τις αποστολές, θα είναι το “New Year” μόνιμο camouflage για τα Tier VIII πλοία.

Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία των νέων US Battleships πλέον έφτασε. Με το Update 0.9.11, να φέρνει επίσημα Live τα VIII Kansas, IX Minnesota, και X Vermont τα οποία θα είναι πλέον διαθέσιμα για έρευνα. Εικόνες για τα τρία προαναφερθέντα θα είναι διαθέσιμες παρακάτω:

Update 0.9.12

Το ξεχωριστό update, καλωσορίζει το 2020 πλήρως εντυπωσιακά. Καθώς προσφέρει στους παίκτες ένα νέο Dockyard, Snowflakes, καθημερινά δωρεάν random bundles, δύο προσωρινά εορταστικά Campaigns, νέα πλοία, και νέους Commanders, αλλά και πολλά άλλα ξεχωριστά rewards.

Στο Update 0.9.12, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν την κατασκευή ενός Ιαπωνικού Battleship, IX Hizen. Το πλοίο αυτό είναι ένα από τα ιδιαίτερα super battleship projects που προηγήθηκε της κατασκευής των Yamato-class πλοίων. Για να το ξεκλειδώσουν, οι παίκτες θα χρειαστεί να περάσουν ξεχωριστά phases από shipbuilding, να ολοκληρώσουν αποστολές ή να ξοδέψουν doubloons για αυτό το εμβληματικό σκάφος. Για να κρατηθεί αυτή η θεματολογία στο παιχνίδι, το νέο port Kure, θα είναι διαθέσιμο, βασισμένο στο λιμάνι Kure, της Ιαπωνίας.

Το τελευταίο update του χρόνου, θα περιλαμβάνει το feature των Snowflakes, με μεγάλα bonus διακοπών. Οι Captains που διασφαλίζουν μία νίκη, ή παίρνουν 300 base XP σε Tier V ή παραπάνω πλοία, θα λάβουν ως δώρο ένα εορταστικό Snowflake. Σε συνάρτηση με το Tier του πλοίου σας, θα λάβετε Coal, Steel, ή Containers από τον Santa Claus, για να εκτοξεύεται Snowflakes παντού. Ακόμη, όλοι οι παίκτες του WoWS θα λάβουν 3 δωρεάν New Year Gifts Containers, μαζί με το τελευταίο Update της χρονιάς.

Στο τέλος, δύο νέα Campaigns: Στην επιδίωξη του Στρασβούργου και Τα Πλοία και οι Μοίρες, θα παρουσιαστούν μαζί με το 0.9.12 Update.

Τα πρώτα Campaigns του χρόνου θα είναι προσωρινά, και θα χωρίζονται σε 4 missions, των 32 Tasks. Τα rewards που θα λάβουν οι παίκτες ολοκληρώνοντας τις αποστολές, θα είναι ξεχωριστοί Commanders από Παν-Aσιατικά, Ιταλικά ή Γαλλικά πλοία. Ολοκληρώνοντας το Campaign, θα λάβετε ένα VII Strasbourg, στολισμένο με το μόνιμο camouflage των χειμερινών διακοπών.

Το δεύτερο New Year προσωρινό Campaign θα χωρίζεται σε 6 missions, των 36 Tasks. Ολοκληρώνοντας τις αποστολές θα λάβετε τα ερευνητική πλοία V Furutaka, V T-22, V Hawkins, V Visby, V Kotovsky, και V New York, όλα με New Year Commanders  και Χειμερινά Camouflage, αλλά και Santa’ Gifts Containers. Και τα δύο Campaigns θα είναι διαθέσιμα μέχρι το Release του Update 0.10.0.

Τα πλήρη patch notes μπορείτε να τα βρείτε εδώ, ενώ τα assets για το World of Warships μπορείτε να τα βρείτε εδώ

About World of Warships

World of Warships is a free, historical, online combat PC game from Wargaming. With its massive fleet of most iconic war vessels, including four different ship classes and strategically designed environment, World of Warships provides the ultimate naval warfare gaming experience, suitable for everyone. Thanks to its largest collection of historically accurate ships available to play, World of Warships prides itself as a digital ship museum and a focal point for naval history enthusiasts. New thematic content and innovative game modes are being added on a regular basis, providing a diverse and exciting gameplay to its broad player base.

One franchise – multiple platforms 

After the successful launch of World of Warships on PC, its unique gameplay and design has been adapted to bring free massive naval battles to other platforms with World of Warships: Legends available on PlayStation 4 and Xbox One and World of Warships Blitz on iOS and Android mobile devices. Official website: http://www.worldofwarships.eu

About Wargaming

Wargaming is an award-winning online game developer and publisher headquartered in Nicosia, Cyprus. Operating since 1998, Wargaming has grown to become one of the leaders in the gaming industry with 4500+ employees and offices spread all over the world. Over 200 million players enjoy Wargaming’s titles across all major gaming platforms. Their flagship products include the massively popular free-to-play hit World of Tanks and the strategic naval action game World of Warships. Official website: www.wargaming.com