Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός με χατ τρικ του Ελ Αραμπί κέρδισε με 4-1 το Βόλο και συνεχίζει μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα

Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί που πέτυχε το δεύτερο χατ τρικ της χρονιάς, έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Βόλου με 4-1. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι παραμένουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Superleague

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό. Στο 7ο λεπτό ο Δουβίκας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σα, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι μετά από λάθος του Μπα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαριέντος για να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Αυτό το γκολ άγχωσε τους παίκτες του Μαρτίνς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Βόλο. Ωστόσο, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους, ο Μπουχαλάκης βρήκε τον Μασούρα κι αυτός με κεφαλιά ισοφάρισε το παιχνίδι. Έτσι, ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ που του άλλαξε την ψυχολογία και απελευθερώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Τότε ήταν η ώρα του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 2-1 στο 66′ μετά από πάσα του Καμαρά. Στο 80′ το ματς ουσιαστικά τελείωσε. Ο Φορτούνης έκανε μια ακόμη ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ελ Αραμπί με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Μαροκινός έφτασε στο χατ τρικ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, όταν εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Τιάγκο Σίλβα και νίκησε τον Γκαραβέλη για το τελικό 4-1.

Οι ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται πλέον στον τελικό με την Πόρτο, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.