Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την έδρα της Λαμίας, της οποίας και επικράτησε με 2-0 για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Ακόμα μία εύκολη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην έδρα της Λαμίας, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Πλέον, προσανατολίζεται στο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ομόνοια. Εκεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους «32» του Europa League.

Στο χορτάρι

Οι Θεσσαλονικείς ήταν σαφώς καλύτεροι από την αρχή του παιχνιδιού και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ μόλις στο 12ο λεπτό. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος, Χρήστος Τζόλης.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ ήταν ξανά στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Λαμία προσπάθησε να βρει απαντήσεις στο γήπεδο αλλά δεν το κατάφερε κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, με συνοπτικές διαδικασίες, ο ΠΑΟΚ «τελείωσε» το παιχνίδι. Ο Βιερίνια μπήκε στο 60′ και τέσσερα λεπτά αργότερα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP

Ο Αντελίνο Βιερίνια. Η επιστροφή του αρχηγού είναι δεδομένη και φάνηκε και στο χορτάρι. Πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε ξανά την ποιότητά του.

Ακόμα και χωρίς το γκολ του, όμως, ο ΠΑΟΚ κερδίζει και μόνο από την παρουσία του στο χορτάρι. Η φυσιογνωμία και η ηγετική του ικανότητα βοηθά τους Θεσσαλονικείς να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.