Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα την νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να δείχνει ένα αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Παναιτωλικού σε ένα ματς που ήταν… must win για τους πράσινους. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι σημείωσε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στους 12 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα από το Αγρίνιο, παρέμεινε στους 4 βαθμούς και ο Δέλλας πρέπει να βρει άμεσα λύσεις.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και εν τέλει να παίρνουν το προβάδισμα στο 19′ με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Σάντσες έκανε μια ωραία συρτή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Καρλίτος και έφτασε στον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 1-0.

Στην συνέχεια, οι πράσινοι για κάποιον ανεξήγητο λόγο οπισθοχώρησαν και έδωσαν στον Παναιτωλικό χώρο. Παρ’όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις κοντά στην εστία του Διούδη.

Ενώ όλα έδειχναν πως το 1-0 θα ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός είχε διαφορετική άποψη. Σε μια ωραία οργανωμένη προσπάθεια από τα αριστερά, ο Καρλίτος βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ζαγαρίτη, ο οποίος έκανε την σέντρα, με τον Λιάβα να επεμβαίνει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι οι πράσινοι πήγαν με το υπέρ τους 2-0 στα αποδυτήρια!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι κατάφερε να κρατήσει με σχετική ευκολία το υπέρ της σκορ. Μάλιστα, οι πράσινοι σημείωσαν και δύο τέρματα, τα οποία όμως μετά την χρήση του VAR ακυρώθηκαν.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού φρεσκάρισε την ομάδα του στα τελευταία λεπτά με τους Σερπέζη, Μολό, Μπουζούκη, Αγιούμπ και Καμπετσή να περνούν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό όμως κάπως… μπέρδεψε τους γηπεδούχους.

Στις καθυστερήσεις του ματς ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, μετά από χέρι του Σάντσες εντός περιοχής και ο Μεντόζα νίκησε τον Διούδη μειώνοντας σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο ντέρμπι της άλλης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.