Ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αιωνίου αντιπάλου του. Επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0, με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα η ομάδα του Μπόλονι συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά. Ο Ολυμπιακός μπήκε με όρεξη στο ματς και κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ […]

Ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αιωνίου αντιπάλου του. Επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0, με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα η ομάδα του Μπόλονι συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με όρεξη στο ματς και κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ από νωρίς. Ο Εμβιλά βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Ραφίνια κι εκείνος γύρισε στον Μασούρα. Ο Έλληνας εξτρέμ δεν κατάφερε να νικήσει τον Διούδη, όμως ο Φορτούνης πήρε το ριμπάουντ και με όμορφο αριστερό σουτ έγραψε το 1-0 στο 21′.

Στο 33΄ο Παναθηναϊκός είχε καλή στιγμή, όμως η κεφαλιά του Κουρμπέλη πέρασε άουτ, ενώ στο 43′ ο Ζαγαρίτης έκοψε σωτήρια τον Ρατζέλοβιτς.

Στο 56′ η κεφαλιά του Μαουρίτσιο έφυγε άουτ, ενώ στο 59′ ο Σα σταμάτησε τον Χατζηγιοβάννη. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα, όμως ο Μακέντα αστόχησε σε κοντινή προβολή και με τον Σα εξουδετερωμένο.

Έτσι, ο Ολυμπιακός άντεξε στην πίεση του αντιπάλου του και κατάφερε να πάρει ένα χρυσό τρίποντο, που ήρθε με πολύ κόπο.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τη Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, οι πράσινοι κρατούν την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.