Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο καθώς κέρδισε με 0-2 τον ΟΦΗ και ανέβηκε στη κορυφή της βαθμολογίας.

Με το συνηθισμένο τρόπο που κερδίζει όλα του τα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από το Γεντί Κουλέ, επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ. Στην κορυφή οι ερυθρόλευκοι, που είχαν σκόρερ τους Χασάν και Μασούρα.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο ΟΦΗ που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι. Μάλιστα, στο 13′ οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν το σουτ του Γιάννου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Σα. Ο Ολυμπιακός απάντησε στα δοκάρια λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Ραφίνια έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπρούμα, ο οποίος εντελώς αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά που χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των Κρητικών.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Καμαρά έκανε τη σέντρα, με τον Χασάν να παίρνει ωραία κεφαλιά και να γράφει το 1-0. Ο Μαρτίνς αργότερα πέρασε στο παιχνίδι τον Φορτούνη και εκείνος τον δικαίωσε αμέσως. Έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και έφυγε στην αντεπίθεση. Την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Μασούρα, ο οποίος με ωραίο αριστερό σουτ κλείδωσε τη νίκη για τους ερυθρολεύκους.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Μαρτίνς να παίρνει άλλη μια νίκη με τον τρόπο που τείνει να γίνει κανόνας τη φετινή σεζόν.