O Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει το 3 στα 3 κόντρα στον Ατρόμητο καθώς ηττήθηκε απο τους Περιστεριώτες με 1-0 στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League. 

O Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την εικόνα του κόντρα στον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τους Περιστεριώτες με 1-0 στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πάταγε καλύτερα χωρίς ωστόσο την υπέροχη του να την κάνει ευκαιρίες στην εστία του Γιαννιώτη. Σημαντικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 29′ με το φαλτσαριστό σουτ του Σαβιέρ που πέρασε λίγο άουτ. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος στο πρώτα 45 λεπτά περίμενε το Τριφύλλι στο δικό του μισό, χωρίς να απειλεί την εστία του Διούδη σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά απειλώντας στο 48 με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου να περνάει δίπλα από την εστία του Διούδη. Εν αντίθεση με τους πράσινους που δεν κράταγαν την μπάλα στα πόδια τους με αποτέλεσμα να μην έχουν ευκαιρία μέχρι το 60′. Αποτέλεσμα αυτής της εικόνας ήταν να έρθει και το γκολ του Ατρομήτου με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με κεφαλιά νικώντας τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Οι ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (74′ Βιγιαφάνιες), Σαβιέρ (61′ Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61′ Καμπετσής)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (81′ Χαρίσης), Σάλομον (82′ Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59′ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (83′ Μουνίθ), Μάτιτς (67′ Ενσικουλού)