Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία για τη τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μάντσεστερ και γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένοντας στους 3 βαθμούς στον όμιλο. Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το γκολ του Ζεσούς τους χάλασε τα σχέδια για κάτι θετικό στο Έτιχαντ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσαν να επιβάλουν σε κανένα σημείο το ρυθμό τους. Μοιραία έμειναν πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό, από το γκολ του Φεράν Τόρες. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να βρουν και δεύτερο τέρμα αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν αισθητά καλύτερος. Είχε καλές ευκαιρίες για ισοφάριση, όμως οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Μπρούμα δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον. Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν μέσα στο ματς μέχρι το 81. Εκεί ήρθε το δεύτερο γκολ, με ένα εκπληκτικό σουτ του Ζεσούς από πλάγια θέση που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σα. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε με το αριστερό σουτ του Ζοάο Κανσέλο, που νίκησε τον γκολκίπερ των ερυθρολεύκων για το τελικό 3-0.

Την επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά στο Γεώργιος  Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τον βάλει ξανά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης από την Πόρτο, η οποία έφτασε τους 6 βαθμούς μετά το 3-0 επί της Μαρσέιγ.