Η 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ δεν παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλην μερικών εξαιρέσεων. Το Debut.gr αναλύει τα όσα συνέβησαν.

Το τέλος της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ δεν μας άφησε ιδιαίτερες εντυπώσεις καθώς, με μικρές εξαιρέσεις, συνέβησαν όσα περιμέναμε. Το ντέρμπι της αγωνιστικής και το εμφατικό 3-4 των Aston Villa – Southampton ήταν μερικά από τα highlight.

Πρέμιερ Λιγκ

Manchester United – Arsenal (0-1)

Ακόμα να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Old Trafford η Manchester United καθώς ηττήθηκε από τους κανονιέρηδες σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Γενικότερα δεν συνέβησαν πολλά πράγματα κατά την αναμέτρηση των δυο ομάδων, κάτι που σίγουρα προβληματίζει. Ο καταλυτικός παράγοντας προήλθε από τον συνήθη ύποπτο Aubameyang, εκτελώντας εύστοχα penalty στο 69′. Πέραν αυτού γενικότερα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι δείχνοντας πως η United οφείλει να κάνει την αλλαγή ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει στο πρωτάθλημα.

Πρέμιερ Λιγκ

Aston Villa – Southampton (3-4)

Μια εξαιρετική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Villa Park με πολλά goal και δυο ομάδες να καταθέτουν ψυχή για τη νίκη μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Vestergaard στο 20′. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ward-Prowse ο οποίος έκανε τρομερά πράγματα. Όχι μόνο έδωσε την ασίστ στο πρώτο goal αλλά στη συνέχεια σκόραρε δυο απευθείας φάουλ (33′) και (45′). Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και άλλο το σκορ με τον εξαιρετικό Danny Ings στο 58′. Με ένα 0-4 μόλις λίγο πριν το 60′ όλα έδειχναν για διασυρμό όμως η Aston Villa δεν είχε πάρει ακόμα μπροστά.

Στο 62′ ο Mings σκοράρει πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ για τους “χωριάτες” στο παιχνίδι. Το σκορ παρέμεινε ως έχει μέχρι και την έναρξη των καθυστερήσεων. Στο 90+3′ οι γηπεδούχοι κερδίζουν penalty και ο Watkins ευστόχησε κάνοντας το 2-4. Όμως λίγο πριν το τελικό σφύριγμα στο 90+7′ ο Grealish βρίσκει δίχτυα φτάνοντας την Aston Villa μια ανάσα μακριά. Έτσι το σκορ εντέλει έδειξε 3-4 με τις δυο ομάδες να προσφέρουν άπλετο θέαμα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Wolves – Crystal Palace (2-0)

Liverpool – West Ham (2-1)

Burnley – Chelsea (0-3)

Sheffield United – Manchester City (0-1)

Tottenham – Brighton (2-1)

Newcastle – Everton (2-1)

Leeds – Leicester (1-4)

Fullham – West Brom (2-0) Η Fullham κατάφερε και απέσπασε το πρώτη της τρίποντο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ

Η επόμενη αγωνιστική: (6 – 8/11)

Brighton – Burnley

Southampton – Newcastle

Everton – Manchester United

Crystal Palace – Leeds

Chelsea – Sheffield United

West Ham – Fullham

West Brom – Tottenham

Leicester – Wolves

Manchester City – Liverpool

Arsenal – Aston Villa