Χωρίς να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Απόλλων Σμύρνης με 1-0 στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ, με σκόρερ στο 27ο λεπτό τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Χωρίς να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Απόλλων Σμύρνης με 1-0 στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ, με σκόρερ στο 27ο λεπτό τον  Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2 στα 2 στην Σούπερ λιγκ μετά την νίκη επί της Λαμίας επικράτησε του Απόλλων Σμύρνης με 1-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς ωστόσο να πλησιάζουν απειλητικά την εστία του Βέρχουλστ. Όλα αυτά μέχρι το 27′,εκεί που μετά την χρήση του Var καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των πράσινων το οποίο έκανε γκολ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Δύο λεπτά μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 ωστόσο ο Διούδης σταμάτησε τον Ντομίνγκες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε η ίδια εικόνα με το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για το δεύτερο γκολ ενώ ο Απόλλων να χτυπάει σε όποια αντεπίθεση που του δίνεται. Στο 67′ ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε το κόρνερ με τον Σένκεφελντ να παίρνει την κεφαλιά και να την στέλνει λίγο πάνω από την εστία.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε ροντέο καθώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Λυσγάρα να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα μόλις έξω από την εστία του Διούδη, ενώ αμέσως μετά στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός απειλεί με τον Αϊτόρ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βέλχουλστ.