Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο Ολυμπιακός σημείωσε άλλη μια νίκη στη Superleague. Οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν γκολ στο πρώτο μέρος, σκόραραν δύο φορές στο δεύτερο και επικράτησαν με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Αχμέντ Χασάν. Οι πολλές αλλαγές του Μαρτίνς επηρέασαν σημαντικά την εικόνα των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός ήταν […]

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο Ολυμπιακός σημείωσε άλλη μια νίκη στη Superleague. Οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν γκολ στο πρώτο μέρος, σκόραραν δύο φορές στο δεύτερο και επικράτησαν με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Αχμέντ Χασάν.

Οι πολλές αλλαγές του Μαρτίνς επηρέασαν σημαντικά την εικόνα των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός στο ξεκίνημα του αγώνα και είχε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι σημαντικότερες από αυτές ήταν η κεφαλιά του Χασάν και το πλασέ του Μπρούμα, που εξουδετερώθηκαν από τον εκπληκτικό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεσή του. Έχασε πολλές ευκαιρίες, όπως η κεφαλιά του Χασάν που αποκρούστηκε και το δοκάρι του Ελ Αραμπί (μπήκε στο 46′ μαζί με τον Βαλμπουενά). Το γόρδιο δεσμό έκοψε ο Αιγύπτιος στο 65′ μετά από φάση διαρκείας μετά από κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 72′ έπειτα από ασίστ του Μασούρα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τον Άρη στους 13 βαθμούς και συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 5 αγώνες. Πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.