Η Battlenet Gaming Stations παρουσίασε πρόσφατα το νέο της εγχείρημα με όνομα Battlenet Esports, μια διοργάνωση που αποσκοπεί στο να γίνει ορόσημο για την εγχώρια σκηνή των esports.

Η Battlenet Gaming Stations παρουσίασε πρόσφατα το νέο της εγχείρημα με όνομα Battlenet Esports, μια διοργάνωση που αποσκοπεί στο να γίνει ορόσημο για την εγχώρια σκηνή των esports. Η εναρκτήρια season της, Battlenet Esports Winter 2020, ξεκινά τον Οκτώβρη και θα διαρκέσει 10 εβδομάδες, έως και τα μέσα Δεκέμβρη. Στο πλαίσιο του Battlenet Esports Winter 2020, θα διοργανωθούν μια σειρά από τουρνουά σε 7 δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών, τα οποία και θα μοιράσουν 20.500€ σε χρηματικά έπαθλα και δώρα σε όλους τους νικητές.

Κάθε παίκτης ή ομάδα μπορεί να διαγωνίζεται στα τουρνουά της επιλογής του, μέσα από τα καταστήματα Battlenet Gaming Stations σε Ελλάδα και Κύπρο, διεκδικώντας έπαθλα, καθώς και την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς.

Στην δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε, το Battlenet Esports αποτελεί φάρο ελπίδας για τους φίλους του gaming και των esports στην Ελλάδα.

WRITE HISTORY.

SHARE THE HYPE.

BE THE CHAMPION!

Η Battlenet Gaming Stations είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αλυσίδα gaming stations σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η φιλοσοφία της ανάπτυξης των καταστημάτων της Battlenet βασίζεται στην μετεξέλιξη των κλασικών Internet Café, σε πολυχώρους διασκέδασης, με παροχές για όλη την οικογένεια και κάθε ηλικία (birthday parties, food and cafeteria services, sports café και επιτραπέζια παιχνίδια), εστιασμένους όμως πάντα στην παροχή ενός ολιστικού gaming experience.

Το concept Battlenet Gaming Stations αγαπήθηκε από το κοινό και εκτιμήθηκε από τους επενδυτές, οδηγώντας σε μία άνευ προηγουμένου ανάπτυξη του franchise της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα αριθμεί 56 καταστήματα, σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ εντός του έτους, εκτός από νέα καταστήματα στη χώρα, θα ανακοινωθούν και τα πρώτα καταστήματα της εταιρείας στο εξωτερικό.

Ενημερωθείτε για όλα τα παιχνίδια και τα επερχόμενα τουρνουά μέσω του Facebook και του Instagram της Battlenet, καθώς και του επίσημου website της διοργάνωσης.