Τέταρτη στροφή στην Ιταλία και το Debut.gr αναλύει την ποδοσφαιρική δράση ,τα αποτελέσματα και την βαθμολογία όπως αυτή διαμορφώθηκε.

Η 4η στροφή στην Ιταλία πραγματοποιήθηκε με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις! Φυσικά, ξεχώρισε το ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς και η καταιγιστική Νάπολι που… σκόρπισε την Αταλάντα, στραβοπάτησε η Γιουβέντους.

                   THERE IS ONLY ONE ZLATAN

Inter 1-2 AC Milan: Five things we learned - Zlatan the king as the two Ks dominate

Το ντέρμπι του Μιλάνου βάφτηκε κόκκινο! Η θεωρητικά φιλοξενούμενη Μίλαν επικράτησε με 2-1 της Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, κάνοντας το 4/4 και έτσι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά (12′,16′) και παρά την μείωση του σκορ από τον Λουκάκου στην συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε. Έτσι, οι «ροσονέρι» έχουν το απόλυτο όσον αφορά την συγκομιδή βαθμών και δείχνουν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μια τρομερή χρονιά!

VIVA MEXICO

Napoli-Atalanta 4-1: Gattuso show con Lozano, Gasperini ko - Tuttosport

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ίρβινγκ Λοζάνο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σε 4 λεπτά (23′.27′) η Νάπολι επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της προβληματικής Αταλάντα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο εκμεταλλεύτηκε άψογα τα κενά της άμυνας της Αταλάντα πετυχαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο ακόμα δυό γκολ, ένα με τον Πολιτάνο (30′) και ένα με τον Οσιμέν (43′). Η Αταλάντα μείωσε στο 69ο λεπτό με τον Λάμερς χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς.

NO CRISTIANO NO PARTY

Crotone-Juventus 1-1: rivivi il LIVE! | Goal.com

Η πρωταθλήτρια στην Ιταλία Γιουβέντους – ελλείψει Κριστιάνο λόγω κορονοιού- έμεινε στο 1-1 με την νεοφώτιστη Κροτόνε. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμι. Ωστόσο, στο 21′ ο Αλβάρο Μοράτα έφερε το ματς στην ισοπαλία. Η Γιουβέντους ήταν σαφώς ανώτερη και κρατούσε την μπάλα στα πόδια της, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει δεύτερο τέρμα. Στο 60ο λεπτό ο νεοφερμένος από την Φιορεντίνα Κιέσα αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. αφήνοντας την «Μεγάλη κυρία» με 10 παίκτες, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά τους Bianconeri.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ίντερ 1-2 Μίλαν

Κροτόνε 1-1 Γιουβέντους

Ρόμα 5-2 Μπενεβέντο

Νάπολι 4-1 Αταλάντα

Βερόνα 0-0 Τζένοα

Ουντινέζε 3-2 Πάρμα

Σπέτσια 2-2 Φιορεντίνα

Τορίνο 2-3 Κάλιαρι

Σαμπτνόρια 3-0 Λάτσιο

Μπολόνια 3-4 Σασουόλο