Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε στην Κρήτη να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι Πράσινοι θα μπορούσαν να φύγουν και με την νίκη από την Κρήτη ωστόσο κατάφεραν έστω στην τελευταία φάση του αγώνα να πάρουν τον βαθμό με τον Μακεντα που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε στην Κρήτη να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι Πράσινοι θα μπορούσαν να φύγουν και με την νίκη από το Ηράκλειο ωστόσο κατάφεραν έστω στην τελευταία φάση του αγώνα να πάρουν τον βαθμό με τον Μακέντα που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στην πρώτη του φάση στο 37’, με το σουτ του Στάρτζεον, για να απαντήσει ο Παναθηναϊκός  με την «οβίδα» του στο 49’(το πρώτο του γκολ) Στην συνέχεια ήρθε το χαμένο πέναλτι του Μακέντα στο 54ο με τον Βάτερμαν να πέφτει σωστά. Στο 77′ ο Μεγιάδο έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την απουσία των αντιπάλων του στα «στημένα», αφού είχαν προηγηθεί και άλλες ανάλογες ευκαιρίες από φάουλ ή κόρνερ.

Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι τελικά μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μακέντα μετά από μια καραμπόλα κεφαλιών.Κορυφαίοι  για τις δύο ομάδες οι Διούδης και Βάτερμαν με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Μοιραίος για τους Πράσινους ο Τάσος Χατζηγιοβάννης με δυο χαμένα τετατετ .

Με το τελικό αποτέλεσμα ο ΟΦΗ  φτάνει στους έξι βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός  παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.