Νέα U.S. Battleships, ξεκινούν το σαλπάρισμα τους στο World of Warships, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

Οκτώβριος 10 ( 30 Σεπτ), 2020 – Το World of Warships φέρνει δυναμικά με την άφιξη των νέων πανίσχυρων U.S. Battleships Subbranch, σε Early Access σήμερα με την ενημέρωση 0.9.9, συμπεριλαμβανομένων των Tier VIII Kansas και Tier IX Minnesota. Τα παραπάνω είναι ένα μέρος της εκδήλωσης για τα νέα U.S. Battleships. Η ενημέρωση επίσης, περιλαμβάνει νέα Directives, ένα αναβαθμισμένο Naval Base Port και μία νέα σεζόν για τα Clan Battles.

Παρακολουθείστε το νέο Trailer της Ενημέρωσης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=xqLiNXJg5FA&t=34s

Τα νέα U.S Battleships, διαθέτουν ισχυρούς κύριους εξοπλισμούς, αρκετά καλά anti-torpedo συστήματα, αλλά και εξαιρετική ευελιξία κινήσεων. Ωστόσο, ενώ το πηδάλιο τους είναι αρκετά responsive , τα πλοία είναι σχετικά αργά για τον τύπο τους. Αντίστοιχα, υπάρχουν αρκετά κύρια όπλα με σταθερό βάρος Salvo και αξιόλογη εμβέλεια πυρών, τα οποία βέβαια θέλουν και μεγαλύτερη διάρκεια γεμίσματος. Περιμετρικά των Battleships, υπάρχουν αξιοπρεπείς AA προστασίες, που μπορούν να ενισχυθούν με Defensive AA Fire αναλώσιμα.

Οι παίχτες μπορούν να αποκτήσουν το VIII Kansas, ολοκληρώνοντας Directives, καθώς και το IX Minnesota ανοίγοντας τυχαία πακέτα στο Armory, σε αντάλλαγμα για Doubloons. Με την ολοκλήρωση ανάλογων δράσεων οι παίχτες μπορούν να πάρουν Αμερικάνικα Tokens, έναν προσωρινό πόρο ο οποίος μπορεί να ανταλλαχθεί με bundles και άλλα rewards στο Armory, συμπεριλαμβανομένων Gold Eagle μόνιμα καμουφλάζ, για τα εκάστοτε Αμερικάνικα Battleships.

Η νέα ενημέρωση επίσης, ξεκινά την 7η σεζόν των Clan Battles, σε 7vs7  Format για Tier X πλοία. Επιπλέον, οι Division Commanders θα έχουν τώρα έξτρα επιλογές για να προσκαλέσουν mercenaries – players εκτός της Clan τους, ώστε να ενταχθούν στα Divisions τους, για την μεγάλη μάχη των Clan Battles.

Με την ενημέρωση 0.9.9, οι παίχτες θα μπορούν επίσης να παίζουν σε όλους τους World of Warships Servers, μέσα από έναν και μόνο Game Client, χωρίς την ανάγκη για πολλαπλή εγκατάσταση διαφορετικών Game Instances, για το κάθε Region. Ο Game Server, θα καθορίζεται πολύ απλά από τον τρέχοντα επιλεγμένο λογαριασμό στο Wargaming Game Center.

Η ενημέρωση 0.9.9, φέρνει επίσης νέες οπτικές και γενικές βελτιώσεις στο World of Warships, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.