Το Debut.gr και η εκπομπή Football Break επιστρέφουν και αυτή τη βδομάδα με νέο podcast σχολιάζοντας όλα όσα συνέβησαν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Συντριβή για την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προβληματίζουν αρκετά με την απόδοση τους. Τι συνέβη στην Ιταλία και στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Νάπολι; Με νίκη συνέχισε στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με την Σεβίλη. Αυτά και άλλα πολλά θέματα αποκλειστικά στο podcast του Debut.gr.

Η αγωνιστική δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα ήταν για άλλη μία φορά εκπληκτική και συνάμα αρκετά ανατρεπτική. Ποιος θα περίμενε πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ θα δεχόταν 7 γκολ από την Άστον Βίλα και πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχανε μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» με 1-6 από την Τότεναμ. Κακά τα ψέματα, η Λίβερπουλ προβληματίζει αρκετά με την απόδοσή της το τελευταίο διάστημα και η επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Έβερτον θα είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Κλοπ.

Η αγωνιστική στην Ιταλία ήταν εξίσου ανατρεπτική. Στην ομάδα της Νάπολι βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού και έτσι η ομάδα δεν ήθελε να κατέβει στο ντέρμπι με την Γιουβέντους. Όμως, οι Γιουβεντίνοι παρουσιάστηκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή η κίνηση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πλέον μένει να δούμε αν το ματς θα κριθεί στο γήπεδο ή στις δικαστικές αίθουσες. Η Μίλαν συνεχίζει τη τρελή πορεία της καθώς έκανε το 3/3 ενώ τη πρώτη της νίκη σημείωσε και η Ρόμα. Με νίκη συνέχισε η Ρεάλ Μαδρίτης ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με την Σεβίλη. Αυτά και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε στην εκπομπή Football Break.