Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται στην Serie A και το Debut.gr σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα της τρίτης στορφής του πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε στην Serie A. Η 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο είχε εκτός των άλλων γκολ, ντέρμπι, αποβολές, ακόμα και…παιχνίδι στα χαρτιά.

Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος στράφηκε ενάντια στην Γιουβέντους. Ο προγραμματισμένος αγώνας με την Νάπολι δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Ο λόγος;  Δύο κρούσματα κορονοιού από παίκτες της βασικής ομάδας των “Ναπολιτάνων”. Έτσι, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο δεν μπήκε καν στο αεροπλάνο, μετά και την απαγόρευση του Γραφείου Δημόσιας Υγείας. Ωστόσο, η Γιουβέντους, εν γνώση της, κατέβηκε κανονικά στο γήπεδο περιμένοντας την … μπλοκαρισμένη αντίπαλό της. Η Γιουβέντους βάσει νόμου, έπραξε ορθά μιας και αν μια ομάδα διαθέτει 14 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές υποχρεούται να κατέβει. Μένει να δούμε αν θα πάρει θέση η Ιταλική Ομοσπονδία, ή η Γιουβέντους θα πάρει το ματς στα χαρτιά, 3-0 α.α.

Lazio 1-1 Inter Milan: Player Ratings from an eventful encounter in Rome | Serie A 2020-21

Στο δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, Λάτσιο και Ίντερ κοντραρίστηκαν στο Ολίμπικο της Ρώμης. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία με σκόρερ τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ μόλις στο 30′, μετά από ασίστ του Πέρισιτς. Στο 55′ ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το παιχνίδι έκλεισε με πολλά νεύρα, και ένταση και από τις δύο πλευρές. Στο 70′ ο Ιμόμπιλε αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα στον Αρτούρο Βιδαλ, ενώ λίγο πριν την λήξη και συγκεκριμένα στο 87′  ο Σένσι αντίκρυσε εξίσου για αντιαθλητική συμπεριφορά την κόκκινη κάρτα. Έτσι, αμφότερες ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Serie A

Λάτσιο 1-1 Ίντερ

Μίλαν 3-0 Σπέτσια

Φιορεντίνα 1-2 Σαμπντόρια

Σασουόλο 4-1 Κροτόνε

Ουντινέζε 0-1 Ρόμα

Πάρμα 1-0 Βερόνα

Αταλάντα 5-2 Κάλιαρι

Μπενεβέντο 1-0 Μπολόνια

Γιουβέντους – Νάπολι (αναβλήθηκε)