Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε απογοητευτικός και ασύνδετος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Άρη με 1-0 στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Πλέον οι πράσινοι έχουν ένα βαθμό σε 3 αγώνες.Σκόρερ για τον Άρη ο Μαντσίνι στο 25΄,πλεον οι φιλοξενούμενοι έχουν 10 βαθμούς όντας αήττητοι με τρεις νικες και μία ισοπαλία.    

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε απογοητευτικός και ασύνδετος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Άρη με 1-0 στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Πλέον οι πράσινοι έχουν ένα βαθμό σε 3 αγώνες.Σκόρερ για τον Άρη ο Μαντσίνι στο 25΄, πλέον οι φιλοξενούμενοι έχουν 10 βαθμούς όντας αήττητοι με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Ο Αγώνας

Στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός που ψάχνει το γκολ με φουλ πρέσινγκ στην πρώτη πάσα της Άμυνας του Αρη. Ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους  με το σουτ του Μαντσίνι μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει εκτός εστίας. Στο 25΄ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Μαντσίνι ο οποίος εκμεταλεύτηκε το μεγάλο κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού πέρασε τον Διούδη και έκανε το 1-0. Στο 35΄ο Μπρούνο Γκάμα απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή με τον Διούδη να αντιδρά σωστά και να διώχνει την μπάλα. Οι πράσινοι είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου με τον Βέλεθ να σουτάρει εντός περιοχής και τον Δεληζήση να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυναμικά απείλησε στο 57΄με τον Χατζηγιοβάννης με το σουτ να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Το τριφύλλι συνέχιζε να ψάχνει το γκολ έχοντας για μεγαλύτερη ευκαιρία την φάση του 67 όταν ο Χατζηγιοβάννης έκανε την παράλληλη πάσα προς τον Αιτόρ με τον Ισπανό όμως να καταφέρνει να στείλει την μπάλα αουτ με κενό το τέρμα. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο 78΄με το σουτ του Μακέντα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Μπουσέ. Τέλος η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις  ήταν με τον Μακέντα ωστόσο ο Ιταλός νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Άρη.