Παρών και πάλι ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε εύκολα τη δουλειά και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι, στη ρεβάνς του 2-0, ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 με την Ομόνοια και έτσι θα είναι παρόντες στους 32 της διοργάνωσης.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό ποιοτικά. Από τη μια ο Ολυμπιακός δεν κυνηγούσε τόσο το γκολ, ενώ η Ομόνοια όσο και να θελε δεν μπορούσε να απειλήσει πραγματικά τον Σα. Στο 11′ ο Λούφτνερ πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο 19′ ήταν η σειρά του Ολυμπιακού  να απειλήσει. Ο Καμαρά βρήκε τον Ραντζέλοβιτς εντός περιοχής, όμως το πλασέ του Σέρβου με το εξωτερικό φάλτσο πέρασε λίγο άουτ. Από κει και πέρα δεν σημειώθηκε τίποτα αξιόλογο, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο 48′ η εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 51′ ο Σα απέκρουσε το σουτ του Κούσουλου. Στο 65′ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά πρώτα ο Ελ Αραμπί και μετά ο Ραντζέλοβιτς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Φαμπιάνο.

Στο 81′ ήταν η σειρά του Μασούρα να φτάσει κοντά στο γκολ, όμως ο Φαμπιάνο ήταν και πάλι εκεί, όπως έγινε και στο σουτ του Εμβιλά στο 87′.

Το 0-0 δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει τη νέα συμμετοχή του στα αστέρια. Έτσι, η ομάδα του Μαρτίνς περιμένει την κλήρωση της Πέμπτης για να μάθει τους αντιπάλους της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.