Το Debut.gr, ο Σωτήρης Κεφάλας, ο Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο Κώστας Ιωάννου συνάντησαν τον Νίκο Τσιακμά στο κλειστό της Περιβόλας σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Φωτογραφίες-βίντεο: Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Κώστας Ιωάννου

Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του. Παιδί του Βόλου αλλά στη Πάτρα εξελίχθηκε και εξελίσσεται ακόμα μπασκετικά. Δουλειά, προπόνηση, στόχος και όνειρα είναι και οι λέξεις που τον χαρακτηρίζουν σε μια ομολογουμένως εξαιρετική χρονιά που διανύει. Ο λόγος φυσικά για τον παίκτη του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκο Τσιακμά ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στο Debut.gr.

Αρχικά πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να πω ότι ξέροντας σε τόσα χρόνια, ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα είχαμε τη σχέση δημοσιογράφου-παίκτη έστω και για λίγα λεπτά.

-Να σου πω την αλήθεια και εγώ δε το περίμενα. Αλλά είδες που το λέγαμε μικροί και τώρα όντως έγινε πράξη.

Τα πρώτα βήματα

Γεννήθηκες στο Βόλο, αλλά τα πρώτα σου μπασκετικά βήματα τα έκανες όταν μετακόμισες στη Ρόδο και συγκεκριμένα στον Κολοσσό. Έπειτα, επέστρεψες στο Βόλο για να βρεθείς στις καλύτερες ακαδημίες της πόλης στη Νίκη Βόλου. Μαθαίνοντας τα «βασικά» του μπάσκετ που λέμε σε αυτές τις ομάδες στην ηλικία μόλις των πέντε χρονών, τι σκέψεις και τι βλέψεις μπορεί να είχες εκείνη την περίοδο για σένα όσον αφορά το μέλλον σου;

-Κοίτα, όταν ξεκινάς κάτι σε τόσο πολύ μικρή ηλικία, δεν μπορείς να σκεφτείς τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Απλά κάνεις κάτι γιατί σ’ ευχαριστεί και για το τι μπορεί να σου προσφέρει όπως η ευγενής άμιλλα, ο ανταγωνισμός και σίγουρα οι φιλίες που δημιουργείς. Τώρα, μεγαλώνοντας και όντας κάθε μέρα στο γήπεδο, ουσιαστικά «ερωτεύεσαι» το άθλημα και αρχίζεις να κάνεις όνειρα. Και όσο μεγαλώνεις και δένεσαι πιο πολύ, σου αρέσει και πιο πολύ. Θες να βάζεις και να πραγματοποιείς στόχους για τον εαυτό σου και να φτάνεις όσο πιο ψηλά μπορείς.

Σίγουρα ο Έσπερος αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο με βοήθησε και σίγουρα δεν μπορώ να το ξεχάσω.

Έσπερος Α.Ο.Π.Α.

Κεφάλαιο Έσπερος Α.Ο.Π.Α: Έρχεσαι στη Πάτρα και στον Έσπερο, μια ομάδα στην οποία εξελίχθηκες, ανδρώθηκες και έκανες το όνομα σου γνωστό και πέρα από τα πλαίσια της αχαϊκής πρωτεύουσας. Πως βίωσες τα πρώτα σου χρόνια στην ομάδα αγωνιζόμενος από τις ακαδημίες μέχρι και το εφηβικό τμήμα;

-Ο Έσπερος και ιδιαίτερα οι προπονητές που είχα όπως ο κόουτς Ελευθεριάδης και γενικά οι προπονητές των ακαδημιών με βοήθησαν πάρα πολύ ώστε να μπορώ να εξελιχθώ, να μάθω τα βασικά για το μπάσκετ. Με έχουν βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Η εμπειρία μου μέχρι το εφηβικό ήταν πολύ καλή. Δηλαδή με τα παιδιά ήμασταν μια παρέα από τα μικρά τμήματα μέχρι και το εφηβικό. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουμε κρατήσει ακόμη επαφές. Σίγουρα ο Έσπερος αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο με βοήθησε και σίγουρα δεν μπορώ να το ξεχάσω.

Η εξαιρετική αγωνιστική σου εικόνα σου προσέφερε μια θέση στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του Εσπέρου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Πες μας δύο λόγια για τη πρώτη σου παρουσία ουσιαστικά σε αντρικό τμήμα και σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και σκληρή κατηγορία όπως η Α1 ΕΣΚΑ-Η;

-Η πρώτη μου παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1-ΕΣΚΑΗ ήταν όταν ήμουνα σε πολύ μικρή ηλικία. Νομίζω 15 ή 16 ετών. Παίζοντας με μεγαλύτερους παίκτες τόσο ηλικιακά όσο και σε εμπειρία μόνο να προσκομίσεις οφέλη έχεις. Θωρώ ότι παίρνεις πάρα πολλά μαθήματα τόσο από την προπόνηση όσο και από τους αγώνες τα οποία θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον καθένα στη συνέχεια.

Προμηθέας Πάτρας

Φεύγεις με υποσχετική για τον Προμηθέα. Εκεί συνεχίζεις την δουλειά και την ανοδική πορεία παρά το νεαρό της ηλικίας σου. Η επιβράβευση σου; Συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων κατακτώντας την 4η θέση και συμμετοχή φυσικά στη δεύτερη κατά τάξη αντρική ομάδα, τον Προμηθέα 2014. Ποιες εμπειρίες αποκόμισες από τη συμμετοχή σου σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα;

-Εγώ δεν είχα την εμπειρία με τον Έσπερο σε ένα πανελλήνιο που να έχω ρόλο όπως είχα στον Προμηθέα. Στον Προμηθέα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στη Πάτρα και αυτό φάνηκε με τη πορεία μας που είχαμε και στο πανελλήνιο. Βγήκαμε τέταρτοι. Σίγουρα, θα μπορούσαμε να πάμε και ψηλότερα. Ωστόσο, όταν παίζεις σε ένα πανελλήνιο και βλέπεις παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε εθνική ομάδα και βγαίνεις ουσιαστικά έξω από την Πάτρα μπορείς και εσύ να δεις τον εαυτό σου που βρίσκεσαι και που πατάς. Μόνο θετικά έχει αυτό. Και από τον Προμηθέα έχω κερδίσει αρκετά πράγματα τα οποία με βοήθησαν στην εξέλιξη μου και είμαι ευγνώμων και τυχερός που μπόρεσα να αγωνιστώ σε πανελλήνιο επίπεδο γιατί δεν είχα την ευκαιρία με τον Έσπερο, αλλά και να κάνω προπονήσεις με τη πρώτη αντρική ομάδα με παίκτες όπως ο Άγγελος Τσάμης, ο Γκίκας που δεν είχαμε σε άλλες ομάδες της Πάτρας την ευκαιρία εμείς οι μικροί να προπονηθούμε.

Όντας μέλος αυτής της ομάδας, ποιες ήταν οι συνθήκες εκεί; Ισχύει με άλλα λόγια πως πρόκειται για έναν υγιής σύλλογο τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ που συζητιέται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη; Θεωρείς ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στις τάξεις του Προμηθέα είναι μακροπρόθεσμο;

-Σίγουρα, ο Προμηθέας απ’ ότι έχει δείξει δεν είναι πυροτέχνημα και ούτε πρόκειται να είναι. Έχει μια πορεία στο ελληνικό μπάσκετ και αυτό φαίνεται στο ότι παίζει στην Ευρώπη και στο γεγονός ότι προκρίθηκε στο τελικό του κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ομάδας ο Βαγγέλης ο Λιόλιος την αγαπάει την ομάδα. Είναι κάθε μέρα στο γήπεδο και αυτό είναι χαρακτηριστικό το ότι δεν ασχολείται μόνο με το αντρικό τμήμα αλλά και με τα τμήματα υποδομής. Εντάξει, οι συνθήκες σίγουρα είναι υγιείς. Τα παιδιά μπορούν να δουλεύουν. Παρέχουν στα παιδιά το θέμα των σπουδών στο σχολείο που είναι πολύ σημαντικό ώστε να μπορούν να έρθουν από άλλες πόλεις και να σπουδάσουν καθώς μόνο το μπάσκετ δεν αρκεί. Έχει όνειρα και θεωρώ ότι έχει μια αξιοπρεπέστατη πορεία.

Η επιστροφή

Το ημερολόγιο γράφει 2017-2018. Η επιστροφή είναι γεγονός. Γυρίζεις στον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. Τα πραγματικά όμως είναι διαφορετικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Αυτή τη φορά αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στη πρώτη αντρική ομάδα που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική και ουσιαστικά ντεμπουτάρεις σε επαγγελματική κατηγορία. Σε τι κατάσταση βρισκόταν η ομάδα τότε, ποιοι ήταν οι στόχοι της αλλά και οι δικές σου προσδοκίες όντας πλέον επαγγελματίας αθλητής;

-Όταν γύρισα στον Έσπερο, ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου χρονιά σε αντρικό τμήμα, στο οποίο είχα ρόλο και χρόνο. Η ομάδα ήταν νεανική. Είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες με παιδιά από τις ακαδημίες. Αν εξαιρέσουμε δύο, τρία παιδιά που ήταν έμπειρα και ήταν απαραίτητα ώστε να μπορέσει να έχει μια συνοχή η ομάδα, θεωρώ ότι ο συγκερασμός ήταν ο κατάλληλος, ώστε να μπορέσουμε και εμείς οι μικροί να κερδίσουμε τις εμπειρίες από τους μεγάλους. Σκοπός της ομάδας ήταν να κάνει μια όσο το δυνατόν καλή πορεία. Από εκεί και πέρα ο στόχος μου ήταν να μπορέσω αρχικά να δω ότι μπορώ να σταθώ, να βοηθήσω την ομάδα μου και έπειτα να κάνω ότι μου ζητήσουν οι προπονητές μου που τότε ήταν ο κόουτς Γκοργκολής και ο κόουτς ο Μπαζίνας στους οποίους είμαι ευγνώμων για την βοήθεια τους.

Δεν ξεχνάω τι μου έχει προσφέρει ο Έσπερος. Απλά αυτό ήταν ένα μελανό σημάδι στην συνολική μας πορεία και σίγουρα θα ήθελα να έχει τελειώσει διαφορετικά η συνεργασία μας.

Η παραμονή σου όμως όπως πολλοί περίμεναν δεν θα μακροημερεύσει. Ξαφνικά στη μέση της χρονιάς εκείνης δηλώνεις μέσα από τα social media πως αποχωρείς από το σύλλογο. Θες να μας εξηγήσεις λίγο πότε έληξε η συνεργασία αυτή και με ποιον τρόπο; Όλοι ξέρουμε ότι το αντίο σου δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό.

– Σίγουρα, είχαμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα ιδανικά. Είχαμε κάνει μια καλή πορεία. Εγώ είχα βοηθήσει την ομάδα και αυτό ήταν αμοιβαίο. Με πίστευε η ομάδα αλλά και εγώ ένιωθα καλά μέσα στον Έσπερο. Το τέλος δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε και οι δύο, για λόγους που τους ξέρουμε και εγώ και ο Έσπερος. Αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Σίγουρα, αυτό ήταν ένα σκληρό μάθημα, καθώς αναγκάστηκα να μείνω για αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς επίσημους αγώνες και να προπονούμαι μόνο. Ωστόσο, ξέρω τους λόγους που έχει γίνει αυτό. Τους ξέρει και ο Έσπερος. Το έχω αφήσει πίσω μου. Συνεχίζω. Δεν ξεχνάω τι μου έχει προσφέρει ο Έσπερος. Απλά αυτό ήταν ένα μελανό σημάδι στην συνολική μας πορεία και σίγουρα θα ήθελα να έχει τελειώσει διαφορετικά η συνεργασία μας.

Κλείνοντας το μακροσκελές κεφάλαιο του Εσπέρου Α.Ο.Π.Α. τι αποκόμισες από την πολυετή παρουσία σου σε αυτό τον σύλλογο;

-Παρέες σίγουρα. Από κάθε τμήμα που ήμουν έχουμε κρατήσει επαφές με τα περισσότερα παιδιά, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ ο κόουτς Μπαζίνας και ο κόουτς Γκοργκόλης ώστε να μπορέσω να σταθώ τόσο στους αγώνες όσο και σε συζητήσεις πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι με συμβουλές στο ανθρώπινο κομμάτι. Χαίρομαι που είχα αυτούς τους δύο ανθρώπους εκείνη τη περίοδο και θεωρώ ότι τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά.Τέλος θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές τον κύριο Κώστα Πετρόπουλο στον οποίο είμαι ευγνώμων για όλες τις φορές που μου στάθηκε.

Ακράτα B.C.

Η παραμονή σου στη Γ’ Εθνική συνεχίζεται. Επόμενος σταθμός η Ακράτα. Η πρώτη σου ουσιαστικά ομάδα εκτός Πατρών. Τι σήμαινε λοιπόν η περσινή χρονιά για σένα σε μια ανταγωνιστική ομάδα σε αυτή την κατηγορία; Έπειτα πως ήταν η συνεργασία σου με τον κόουτς Βουρνά;

-Η σεζόν στην Ακράτα είναι να το πω λίγο περίεργη, γιατί αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς κατέληξε με άλλους στόχους και άλλες προσδοκίες. Όπως είπες ήταν η πρώτη μου εμπειρία εκτός Πατρών. Κάτι το διαφορετικό. Με πιο έμπειρους παίκτες πλέον, με ομάδα με υψηλότερους στόχους αυτή τη φορά. Σίγουρα θεωρώ ότι από κάθε ομάδα έχεις κάτι να κερδίσεις. Είχαμε αλλάξει αρκετούς προπονητές μέσα στη χρονιά. Ένας από αυτούς ήταν ο κόουτς Βουρνάς, ο οποίος εντάξει έχει κάνει τη δική του πορεία στον χώρο. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Μόνο να κερδίσεις έχεις από αυτούς τους ανθρώπους και να βγεις πιο βελτιωμένος. Αρκεί να έχεις το κεφάλι χαμηλά και να προσπαθείς κάθε φορά σαν μικρός να κερδίζεις ότι μπορείς. Σίγουρα, ο κόουτς έχει κάνει τη δική του πορεία και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Βοήθησε όλη την ομάδα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την τότε πορεία μας.

Σίγουρα, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να αγωνιστώ στον Απόλλωνα. Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία.

Απόλλων Πάτρας

Ερχόμαστε λοιπόν στη τρέχουσα σεζόν. Το καλοκαίρι μένεις ελεύθερος και στα μέσα του Αυγούστου επισημοποιείται η συμφωνία σου στην πιο ιστορική ομάδα της πόλης. Τον Απόλλωνα Πάτρας. Πως το φλερτ κατέληξε σε γάμο;

-Να σου πω την αλήθεια εφόσον με ενημέρωσε ο μάνατζερ μου ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα, ήταν μεγάλη μου τιμή. Ο Απόλλωνας είναι η πιο ιστορική ομάδα της Πάτρας. Έχει μεγάλη ιστορία. Όλοι ξέρουν ποιος είναι και πόσο βαριά είναι η φανέλα του και σίγουρα καταλαβαίνεις ότι όταν σε ζητάει η ομάδα της πόλης σου και πόσο μάλλον ο Απόλλωνας δεν έχεις πολλά περιθώρια στο να αρνηθείς ή να σκεφτείς κάτι. Απλά λες το ναι. Σίγουρα, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να αγωνιστώ στον Απόλλωνα. Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα δεν το κρύβω, ότι θα θέλαμε να μπούμε στα playoffs, διότι ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και είναι στο χέρι μας.  

Διανύουμε ήδη το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας παρά τις δύο απρόσμενες ήττες από Ναύπλιο και Φίλιππο. Έχετε δηλώσει επανειλημμένως πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στη κατηγορία. Με βάση όμως τη μέχρι τώρα πορεία σας, «γλυκοκοιτάζετε» την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία;

-Σίγουρα, πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Η ομάδα δεν φτιάχτηκε για να ανέβει κατηγορία, αν σκεφτείς ότι το ρόστερ των άλλων ομάδων όπως ο Χαρίλαος Τρικούπης ή ο Διαγόρας Δρυοπιδέων που έχουν δαπανήσει πολλά περισσότερα λεφτά. Πρώτος στόχος ήταν, είναι και παραμένει η παραμονή καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ. Κανείς δεν έχει εξασφαλίσει από τώρα ούτε την είσοδο του στα playoffs, ούτε τα playouts, ούτε τη παραμονή του ούτε τίποτα. Σίγουρα, έχουμε δείξει μια δυναμική. Έχουμε κάνει μια καλή πορεία παρά τις δύο κακές ήττες όπως είπες και εσύ. Ωστόσο, εμείς κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα δεν το κρύβω, ότι θα θέλαμε να μπούμε στα playoffs, διότι ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και είναι στο χέρι μας.

Περνάμε στη δική σου συνεισφορά στην ομάδα. Σε παιχνίδια όπως με τον Χαρίλαο Τρικούπη, το Αγρίνιο, τον Αμύντα και το Ψυχικό έχει συμβάλει τα μέγιστα τόσο σε επίπεδο σκοραρίσματος όσο και στο κομμάτι της άμυνας. Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος του Νίκου Τσιακμά στην ομάδα;

-Μέσα στην ομάδα ξέρουμε ότι ο καθένας έχει το ρόλο του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα εγώ όταν μπαίνω μέσα δίνω το 100%. Θέλω να πιέζω στην άμυνα καθώς ο κάθε αθλητής από την άμυνα βρίσκει ψυχολογία. Εγώ μπαίνω μέσα πιέζω, οργανώνω καλά τους συμπαίκτες μου και από εκεί και πέρα στην επίθεση ότι μου δοθεί από την αντίπαλη άμυνα και όπως με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου. Έχουμε παίκτες να τραβήξουν στο σκοράρισμα. Έχουμε πολλούς τρόπους που μπορούμε να σκοράρουμε. Ξέρουμε δηλαδή ότι ο Τσάμης θα βοηθήσει, ο Γιάννης ο Μολφέτας, ο Φώτης ο Ζούμπος. Όλοι μπορούν να σκοράρουν. Απλά, εγώ συγκεκριμένα, θέλω να πιέζω τη μπάλα, να βοηθάω πάρα πολύ, οργάνωση, δημιουργία και από εκεί και πέρα σιγά σιγά, φάση με τη φάση και επίθεση με την επίθεση.

Έχεις την ευκαιρία να συνεργάζεσαι με παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις σε επίπεδο Α1. Πως να έχεις συμπαίκτες τον Τσάμη, τον Ζούμπο, τον Μολφέτα κ.α.

-Δεν είχα ποτέ ξανά την ευκαιρία να είμαι σε ομάδα με τόσο καταξιωμένους αθλητές και έμπειρους. Σίγουρα μόνο θετικά έχει αυτή η συνεργασία. Η ομάδα μας είναι ένα κράμα τόσο έμπειρων αθλητών όσο και νεαρών και θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος συγκερασμός ώστε να έχουμε μια καλή πορεία. Μόνο θετικά μπορώ να έχω από αυτή τη συνεργασία τόσο μέσα από την προπόνηση όσο και μέσα από τους αγώνες αλλά και γενικότερα με το πώς λειτουργούν καθώς έχουν αγωνιστεί όπως είπες ένα επίπεδο παραπάνω με παίκτες έμπειρους τους οποίους πολλοί θα ήταν σαν όνειρο να αγωνιστούν μαζί τους. Οπότε αυτή η συνεργασία μόνο θετικά μπορεί να έχει και για μας κάνει εμάς τους μικρότερους καλύτερους και πιο βελτιωμένους.

Είσαι ένας νεαρός παίκτης που έχει να διανύσει ακόμα πολλά μπασκετικά χιλιόμετρα. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το μέλλον;

-Εντάξει, το πιο σημαντικό είναι αυτό που εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία. Τώρα, εγώ προσωπικά χαίρομαι που είμαι στον Απόλλωνα. Δεν θέλω να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια να σου πω την αλήθεια. Προτιμώ να κοιτάω το κοντινό μέλλον και το τώρα. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς. Μέσα από την προπόνηση και τη σκληρή δουλειά, να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και να κάνω τα όνειρα μου όσο γίνεται πραγματικότητα. Δεν μπορώ να σου πω κάτι μακρινό. Απλά χαίρομαι που είμαι εδώ και να έχω μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία γίνεται.

Ποιος είναι ο Νίκος Τσιακμάς εκτός παρκέ;

-Σίγουρα, έχω και εγώ τις παρέες μου. Έχω εσένα ας πούμε. Μου αρέσει και μένα να κάνω με τους φίλους μου τις βόλτες μου. Δεν είμαι τόσο του «έξω» να σου πω την αλήθεια. Προτιμώ να κάτσω σπίτι. Έχω και εγώ τα ενδιαφέροντα μου πέρα από το μπάσκετ, αν και τη περισσότερη ώρα ασχολούμαι με αυτό είτε είμαι στο γήπεδο, είτε εκτός, γεγονός που με χαροποιεί και είμαι ευγνώμων για αυτό. Σίγουρα, μου αρέσει να χαλαρώνω, να ακούω τη μουσική μου. Γενικότερα, ότι κάνει ο κάθε άνθρωπος.

Τέλος, θα σου πω κάποια ονόματα και θέλω να μου τα χαρακτηρίσεις με μια λέξη.

Άγγελος Τσάμης;

-Μέντορας

Κώστας Δελέγκος;

-Ακέραιος και έντιμος

Περικλής Μπαζίνας;

-Αδερφός

Δημήτρης Κοτσίρης;

-Επαγγελματίας και ακέραιος σαν τον coach Δελέγκο

Μάκης Γιατράς;

-Έξυπνος

Λευτέρης Μαντζούκας;

-Ταλέντο

Δημήτρης Διαμαντίδης;

-Είδωλο

Βασίλης Σπανούλης;

-Θρύλος

Νίκος Τσιακμάς;

-Εργατικός