Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας άνετα του Παναιτωλικού με 3-1 στο ΟΑΚΑ εξασφαλίζοντας έτσι και την παρουσία του στα Play off,βλέποντας παράλληλα τον 18χρονο Βαγγιανίδη να κάνει ονειρικό ντεμπούτο. Οι γηπεδούχοι  μετά τις τρεις ήττες, από ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και τις δύο από ΠΑΟΚ στο Κύπελλο γύρισαν στις καλές εμφανίσεις. Ο Γιώργος Δώνης είδε την επιλογή του τον […]

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας άνετα του Παναιτωλικού με 3-1 στο ΟΑΚΑ εξασφαλίζοντας έτσι και την παρουσία του στα Play off,βλέποντας παράλληλα τον 18χρονο Βαγγιανίδη να κάνει ονειρικό ντεμπούτο.

Οι γηπεδούχοι  μετά τις τρεις ήττες, από ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και τις δύο από ΠΑΟΚ στο Κύπελλο γύρισαν στις καλές εμφανίσεις. Ο Γιώργος Δώνης είδε την επιλογή του τον 18χρονο Γιώργο Βαγιαννίδη να κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο με ένα γκολ και μια ασίστ. 

Στο τακτικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός από την αρχή με υψηλό πρεσινγκ δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα από το Αγρίνιο να φτιάξει παιχνίδι .Πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού δημιούργησαν τα άκρα των πρασίνων με Βαγιαννίδη και Χατζηγιοβάνη.Με αποτέλεσμα στο 23′ μετά από την επιμονή του Βαγιαννίδη να κυνηγήσει την φάση μετά από το γύρισμα του Κουρμπέλη άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 

Ο Παναιτωλικός στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μουνιέ, ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Διούδη. Ότι δεν κατάφερε ο Μουνιέ το έκανε ο Ζαχίντ δύο λεπτά μετά, κάνοντας με ωραία ενέργεια το 2-0 για τους “πράσινους” Στην επανάληψη το έργο του Παναθηναϊκού έγινε ακόμα πιο εύκολο μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα στο 49,πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηγιοβάνης. 

Στο υπόλοιπο του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90′,με τον Ντάουντα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός μετά από έξι παιχνίδια  που κράτησε το μηδέν.