Που κρίθηκε το παιχνίδι Τετάρτης,τι έκανε σωστά ο ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση αλλά και πόσο επηρέασε  η απούσια του Ινσούα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ανασταλτικά αλλά και επιθετικά .  Ουσιαστικά στο πρώτο δεκάλεπτο καθορίστηκε η ιστορία του του αγώνα από δύο φάσεις . Ο μεν Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 9′ με […]

 Που κρίθηκε το παιχνίδι Τετάρτης,τι έκανε σωστά ο ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση αλλά και πόσο επηρέασε  η απούσια του Ινσούα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ανασταλτικά αλλά και επιθετικά . 

Ουσιαστικά στο πρώτο δεκάλεπτο καθορίστηκε η ιστορία του του αγώνα από δύο φάσεις . Ο μεν Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 9′ με τον Χατζηθεοδωρίδη ωστόσο ο παίκτης των γηπεδούχων δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη. Δύο λεπτά αργότερα  ο Σβιντέρκσι έκανε ότι δεν μπόρεσε ο Χατζηθεοδωρίδης. Μετά από πανέμορφη ενέργεια του Πέλκα νίκησε τον Διούδη και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση. 

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στην συνέχεια να αντιδράσει αλλά τις περισσότερες φορές του έλειπε η σωστή τελική πάσα. Εκτός από την τελική πάσα έλειπε και ο Ινσούα από το “τριφύλλι”. Φάνηκε σε μεγάλο βαθμό από την σημερινή εικόνα του Παναθηναϊκού πόσο επηρεάζει και αμυντικά αλλά και επιθετικά το παιχνίδι του Δώνη η απουσία του Ινσούα.Οι γηπεδούχοι ήθελαν τα τρέξιματα του Ινσούα ,τις ατομικές του ενέργειες αλλα πολύ περισσότερο την ένταση του που βγάζει στον αγώνα.Την απουσία αυτή εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Φερέιρα τοποθετώντας στην πλευρά του Χατζηθεοδωρίδη τον Λημνιό και πίσω του τον Βιερίνια. Από την πλευρά αυτή προήλθε και το γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο Γιώργος Δώνης δεν πήρε σχεδόν τίποτα από τα άκρα τις επίθεσης του καθώς Χατζηγιοβάνης και Νάγκι περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από Βιερίνια και Γιαννούλη. Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός του Τριφυλιού θέλησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας με τις αλλαγές που έκανε. Ωστόσο το μόνο που κρατάει από τις αλλαγές είναι το θετικό ντεμπούτο του Αγιούμπ. 

Στον αντίποδα ο Φερέιρα  χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα με τον πρώτο αγώνα. Δεν επανέλαβε τα λάθη του 2-0 στο πρωτάθλημα όταν είχε βάλει τον Εσσίτι να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και κέντρου. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα που είχαν κάνει οι “πράσινοι” στο πρωτάθλημα. Πίεσαν πάρα πολύ την πρώτη μπάλα από την άμυνα στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην αφήσουν τον Παναθηναϊκό να “χτίσει” παιχνίδι. 

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε όπως το πρώτο με τους φιλοξενούμενους να κάνουν  συντήρηση του υπέρ τους σκορ και τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να μπεί στο παιχνίδι  αλλά να μην μπορεί.Έτσι η πρόκριση κατέληξε στους Θεσσαλονικείς.