Σε ένα ματς που τελείωσε… πριν καν αρχίσει, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Λάρισα με 4-1 και συνέχισε το νικηφόρο σερί, το οποίο τον διατηρεί στην κορυφή της Superleague, μετά από 15 αγωνιστικές. Οι ερυθρόλευκοι, παρά το μεγάλο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς, κατάφεραν, όπως και στην Τρίπολη, να βρουν  4 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα […]

Σε ένα ματς που τελείωσε… πριν καν αρχίσει, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Λάρισα με 4-1 και συνέχισε το νικηφόρο σερί, το οποίο τον διατηρεί στην κορυφή της Superleague, μετά από 15 αγωνιστικές. Οι ερυθρόλευκοι, παρά το μεγάλο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς, κατάφεραν, όπως και στην Τρίπολη, να βρουν  4 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, μετατρέποντας φυσικά το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Με πρωταγωνιστή τον φορμαρισμένο Γιώργο Μασούρα, ο Ολυμπιακός κλείδωσε το παιχνίδι στα πρώτα 11 λεπτά. Στο 9ο λεπτό, ο Ελ Αραμπί βρήκε τον Τσιμίκα στα αριστερά, εκείνος σημάδεψε τον Μασούρα, ο οποίος με ωραία προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Σουντανί εκμεταλλεύτηκε το κλέψιμο στο χώρο του κέντρου, τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Μασούρα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει με το δεξί και να νικήσει τον Κρίστινσον. Στο 17′ ήταν η σειρά του Σουντανί να χρηστεί σκόρερ, αφού με ωραία κίνηση απέφυγε τον Μόρα και πλάσαρε με το δεξί στην κλειστή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κρίστινσον. Κάπου εκεί, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φτάσουν και σε τέταρτο τέρμα. Ο Μόρας ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί, ο Σέζος έδειξε τη λευκή βούλα και ο Ελ Αραμπί ευστοχώντας δύο φορές (δόθηκε επανάληψη στο πρώτο πέναλτι), έβαλε κι αυτός την υπογραφή του στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το θέαμα ήταν αποκρουστικό. Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν εξαρχής το πόδι από το γκάζι, έδωσαν στη Λάρισα την κατοχή της μπάλας και ουσιαστικά περίμεναν καρτερικά το σφύριγμα της λήξης. Το μόνο που θα θυμόμαστε είναι η φάση του 56′, η μείωση δηλαδή της Λάρισας, με το γκολ του Ουάρντα έπειτα από το τραγικό λάθος του Ζοζέ Σα.

Η επόμενη μέρα : Oι δύο ομάδες έχουν άλλο ένα παιχνίδι για το 2019. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ομάδα του Βόλου, ενώ η ΑΕΛ υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Oλυμπιακός : Σα, Γκασπάρ, Αβραάμ, Μπα, Τσιμίκας (81′ Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Μασούρας, Σουντανί (74′ Mπενζιά), Ελ Αραμπί (65′ Γκερέρο)

Λάρισα : Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Μόρας (78′ Φιλίποβιτς), Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε(59′ Mπάλλας), Νούνιτς (70′ Πίνακας),Στάνκοβιτς