H 13η αγωνιστική του Ιταλικού Πρωταθλήματος ήρθε στο τέλος της και το Debut.gr αναλύει τα σημαντικότερα σημεία της.

Μετά το διεθνές διάλειμμα για χάρη των εθνικών ομάδων, η δράση επέστρεψε.Η 13η αγωνιστική του Ιταλικού Πρωταθλήματος ήρθε στο τέλος της με σημαντικά αποτελέσματα να λαμβάνουν χώρα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Μίλαν και Νάπολι ήρθαν ισόπαλες με 1-1, με τον Μποναβεντούρα στο 29′, να ισοφαρίζει το γκολ του Λοζάνο (24′). Ένα αποτέλεσμα που δεν βόλευε καμία από τις 2 ομάδες , αφήνοντας τες μακριά από τους στόχους τους, δεδομένου του κακού τους ξεκινήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για milan napoli 1-1

Η Γιουβέντους πέρασε δυσκολότερα απ’όσο δείχνει το τελικό σκορ από το Μπέργκαμο (1-3) ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αταλάντα, ενώ στερούταν τις υπηρεσίες του Κριστιάνο Ρονάλντο! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας πέναλτι μόλις στο 18΄. Στην αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 56′ , ο Γκόσενς άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στην Αταλάντα. Οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας μέταλλο πρωταθλητή κατάφεραν στο τελευταίο τέταρτο του ματς να σκοράρουν τρεις φορές και να παίρνουν μια υπερπολύτιμη νίκη!

Αποτέλεσμα εικόνας για atalanta juve 1-3

Η δεύτερη Ίντερ πέρασε σαν σίφουνας από το Τορίνο (0-3), η Λάτσιο πήρε μεγάλο διπλό απέναντι στη Σασουόλο (1-2), εύκολα την Μπρέσια η Ρόμα στο Ολίμπικο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Σαμπντόρια 2-1 Ουντινέζε

Μίλαν 1-1 Νάπολι

Τορίνο 0-3 Ίντερ

Αταλάντα 1-3 Γιουβέντους

Ρόμα 3-0 Μπρέσια

Βερόνα 1-0 Φιορεντίνα

Μπολόνια 2-2 Πάρμα

Σασουόλο 1-2 Λάτσιο

Λέτσε 2-2 Κάλιαρι

Σπαλ 1-1 Τζένοα

Επόμενη αγωνιστική:

Μπρέσια – Αταλάντα

Τζένοα – Τορίνο

Φιορεντίνα – Λέτσε

Γιουβέντους – Σασουόλο

Ίντερ – Σπαλ

Λάτσιο – Ουντινέζε

Πάρμα – Μίλαν

Νάπολι – Μπολόνια

Βερόνα – Ρόμα

Κάλιαρι – Σαμπντόρια