H 12η αγωνιστική του Ιταλικού Πρωταθλήματος ήρθε στο τέλος της και το Debut.gr αναλύει τα σημαντικότερα σημεία της.

Η 12η αγωνιστική του Ιταλικού Πρωταθλήματος τα είχε κυριολεκτικά όλα! Ντέρμπι, εκπλήξεις και ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της μαχητικής Μίλαν. Η Μίλαν, παρά την καλή της εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το Τορίνο, βλέποντας τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι, Πάολο Ντιμπάλα να νικάει τον Ντοναρούμα στο 77′ με ωραίο σουτ εντός περιοχής.

Αποτέλεσμα εικόνας για dybala juve vs milan

Η Ίντερ παρέμεινε σε.. απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, νικώντας 2-1 την Βερόνα στον «Τζουζέπε Μεάτσα». Μια νίκη που μόνο εύκολα δεν ήρθε, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 19′ και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέρε. Ωστόσο, έδειξε χαρακτήρα και αφού ισοφάρισε με τον Βεσίνο (65′), πέτυχε την τελική ανατροπή με τον Μπαρέλα στο 83′.

Αποτέλεσμα εικόνας για inter 2-1 verona

Η Νάπολι «κόλλησε» στο 0-0 με την σκληρή Τζένοα, ενώ η Ρόμα έχασε έδαφος χάνοντας 2-0 από την αναγεννημένη φέτος Πάρμα, που πραγματοποίησε την έκπληξη της αγωνιστικής. Η Κάλιαρι, έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Ράντζα Ναϊνγκολάν (1 γκολ,3 ασίστ) διέλυσε 5-2 την Φιορεντίνα, εύκολα την Λέτσε στο Ολύμπικο η Λάτσιο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Σασουόλο 3-1 Μπολόνια

Ίντερ 2-1 Βερόνα

Νάπολι 0-0 Τζένοα

Μπρέσια 0-4 Τορίνο

Κάλιαρι 5-2 Φιορεντίνα

Λάτσιο 4-2 Λέτσε

Ουντινέζε 0-0 Σπαλ

Σαμπντόρια 0-0 Αταλάντα

Πάρμα 2-0 Ρόμα

Γιουβέντους 1-0 Μίλαν

Επόμενη αγωνιστική:(23-25/11)

Αταλάντα – Γιουβέντους

Μίλαν – Νάπολι

Τορίνο – Ίντερ

Μπολόνια – Πάρμα

Βερόνα – Φιορεντίνα

Ρόμα – Μπρέσια

Σασουόλο – Λάτσιο

Σαμπντόρια – Ουντινέζε

Λέτσε – Κάλιαρι

Σπαλ – Τζένοα