Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν μια αλλαγή και αυτό φάνηκε στο νικηφόρο ματς κόντρα στον Ατρόμητο!

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο μετά το… καμπανάκι, με την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο Περιστέρι. Οι πράσινοι θύμισαν κατά έναν μεγάλο βαθμό την ομάδα του περσινού πρώτου μισού. Ο Παναθηναϊκός έχοντας 7 Έλληνες (περσινή πετυχημένη συνταγή), κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό που δεν τον… σώζει, αλλά του δίνει χρόνο και όπως λένε, ο χρόνος είναι χρήμα!

Το σοκ μετά την ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, έφερε… θετικά αποτελέσματα στο αγωνιστικό κομμάτι!

Ήταν δεδομένο πως χρειάζονταν και χρειάζονται ακόμα αρκετές αλλαγές στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας ( ο οποίος δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την συγκρότηση του ρόστερ), πλήρωσε το.. μάρμαρο και αποχώρησε για δεύτερη φορά από το τριφύλλι.

Ωστόσο, όπως λένε, κάθε εμπόδιο για καλό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έβγαλε ψυχή στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων μπήκαν αποφασισμένοι και ο “φευγάτος” μέχρι προ ολίγων ημερών Τάσος Χατζηγιοβάννης, έκλεισε αρκετά στόματα με την εμφάνιση του.

Στο τέλος αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί, καθώς οποιοδήποτε διαφορετικό αποτέλεσμα, θα έφερνε περαιτέρω γκρίνια και πίεση. Ωστόσο, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Δώνης πρέπει να χτιστεί μια ομάδα που θα αντιπροσωπεύει τον αληθινό Παναθηναϊκό. Τον Παναθηναϊκό των τίτλων, των επιτυχιών, που τον σεβόντουσαν όλοι, εχθροί και φίλοι.

Πλέον οι πράσινοι μπορούν να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Το ματς κόντρα στην Λάρισα στο ΟΑΚΑ θα είναι το πλέον κομβικό, καθώς μετά ακολουθούν οι αναμετρήσεις με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ…