Μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο απόλυτος ηγέτης στα αποδυτήρια των πρασίνων!

Η αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό, ήταν κάτι που “έσκασε” απότομα στο στρατόπεδο των πρασίνων!

Σίγουρα, όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους και ειδικά στην Ελλάδα που δεν υπάρχει υπομονή, αν κάτι πάει στραβά, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν κάνει μόλις μία νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και δείχνουν… χαμένοι, όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο.

Όπως φαίνεται ο καλοκαιρινός σχεδιασμός έχει ελλείψεις και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει κανείς. Τα αποτελέσματα δεν λένε ποτέ ψέμματα…

Η διοίκηση του τριφυλλιού έριξε το φταίξιμο στον Νταμπίζα, που αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο για δεύτερη φορά!

Η μεγάλη απόφαση ελήφθη και πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής, φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την στελέχωση του ρόστερ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μείνει δυσαρεστημένοι από την έως τώρα πορεία της ομάδας και ήθελαν να δώσουν ένα… ηλεκτροσόκ προκειμένου να αλλάξει η εικόνα. Πλέον, μετά και την αποχώρηση του Νταμπίζα, φαίνεται πως ο Γιώργος Δώνης θα είναι ο απόλυτος “άρχοντας” στα αποδυτήρια.

Ο έμπειρος προπονητής, θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες και θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αγωνιστικές επιλογές. Το αν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα είναι κάτι που θα φανεί στις επόμενες αναμετρήσεις. Ειδάλλως, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές…

Το αν ήταν σωστή ή όχι η επιλογή της διοίκησης παραμένει ερωτηματικό! Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να ρίξει την απόλυτη ευθύνη στον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού..