Δύσκολα πέρασε ο ΠΑΟΚ που για ακόμα μια φορά πήρε μια αγχωτική νίκη επί του Ατρόμητου με 2-3 στο περιστέρι.

Εντός αγωνιστικού χώρου

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο συγκεντρωμένος και πήρε γρήγορα ένα σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με τα τέρματα των Ακπόμ στο 17΄ και Μάτος στο 22΄, όμως ο Βέλλιος μείωσε σε 1-2 λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Ατρόμητος κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ φέρνοντας γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα με εξαιρετική ατομική ενέργεια και δεύτερο γκολ του Βέλλιου, χωρίς όμως να είναι αρκετό αφού οι θεσσαλονικείς πήραν το ματς με τέρμα του Κρέσπο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αφήνοντας μια πικρή γεύση στους παίκτες και οπαδούς του Ατρόμητου.

MVP

Ξεκάθαρα MVP της βραδιάς ο Κρέσπο που χάρισε με την γυριστή κεφαλιά του τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, και ενώ παράλληλα παρά τον τραυματισμό που τον έφερε ένα βήμα έκτος αγωνιστικού χώρου είχε καθόλη την διάρκεια του αγώνα πρωταγωνιστικό ρόλο στην άμυνα του δικέφαλου.

Βάσανο για την αντίπαλη άμυνα αλλά…

Αδικημένος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Απόστολος Βέλλιος στο σημερινό παιχνίδι αφού παρόλο που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και σήμερα σκόραρε δις, δεν κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (89′ Ουγκράι), Καχίλα (75′ Μπαένα), Μανούσος (80′ Ενσικουλού), Ρόσα, Βέλλιος

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (60′ Ελ Καντουρί), Μίσιτς, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (60′ Ζαμπά), Πέλκας (79′ Σβιντέρσκι), Ακπόμ