Μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα για τον Παναθηναϊκό, τείνει να γεμίσει με... εφιάλτες!

Η ήττα από τον ΟΦΗ έφερε νωρίς νωρίς στην σεζόν… γκρίνια στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι μέχρι στιγμής η δυσάρεστη έκπληξη της σεζόν. Αν και είναι ακόμα νωρίς φαίνεται πως κάτι πάει στραβά στους πράσινους στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα πρώτα δείγματα γραφής απέναντι στην Λαμία, δεν έφταναν για να γυρίσει ο διακόπτης στο πράσινο στρατόπεδο.

Αντιθέτως οι πράσινοι εμφανίστηκαν αγνώριστοι στο ΟΑΚΑ στο ματς με τους Κρητικούς και το 3-1 ίσως και να είναι κολακευτικό για το τριφύλλι, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Όπως συνηθίζεται να λέγεται τα φιλικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία μπορούν να ξεγελάσουν τους πάντες, έτσι έγινε και στον Παναθηναϊκό. Μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι στον Άγιαξ και τις ομάδες της Τουρκίας, ο πήχης ανέβηκε… ξαφνικά στους πράσινους.

Ωστόσο, φάνηκε πως κάτι τέτοιο δεν είχε καμία βάση. Οι πράσινοι κινήθηκαν εντελώς λάθος στην μεταγραφική αγορά και πλέον τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα…

Με το πέρας της περσινής σεζόν, όλοι στον Παναθηναϊκό ήξεραν πως η ομάδα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός επιθετικού και ενός στόπερ.

Τι έγινε από όλα αυτά; Τίποτα! Ο Νίκος Νταμπίζας έθεσε σε προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ και [10ριου» αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών σε θέσεις που… φώναζαν για ενίσχυση!

Ειδικά από την στιγμή που οι Στάικος και Τζανδάρης δεν υπολογίζονταν για την φετινή σεζόν, έπρεπε να γίνει άμεσα η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Ειδάλλως, η απόφαση αυτή δεν έχει καμία λογική…

Ο Νούνες δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει επάξια τον Κουρμπέλη και αυτό φάνηκε. Από την άλλη αποκτήθηκε ο Σένκεφελντ στο… παρά πέντε και ενώ το όνομα του έπαιζα στα πράσινα ρεπορτάζ από τις αρχές του Ιουλίου. Ενώ, ο 19χρονος Περέα μπορεί να έχει την ποιότητα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως μπορεί να αντεπεξέλθει από την πρώτη του χρονιά.

Η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο θετικά μπορεί να φέρει στον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται υπό τρελή πίεση και αυτό φάνηκε και από την αντίδραση του κόσμου μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Υπομονή δεν υπάρχει. Πόσα να αντέξουν οι φίλοι των πρασίνων; Και όλα αυτά ενώ ακολουθούν τα ντέρμπι με Άρη και ΟΣΦΠ…

Θα καταφέρει να αλλάξει την εικόνα του τριφυλλιού ο Γιώργος Δώνης; Αν δεν το μπορέσει τότε, μια σεζόν με όνειρα, μπορεί να καταλήξει γρήγορα σε μια ακόμη χρονιά-ερωτηματικό για τον σύλλογο…