O Aτρόμητος κατάφερε με σύμμαχο την τύχη να πάρει την ισοπαλία από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Το Debut.gr σχολιάζει όσα είδε και όσα περιμένει να δει στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από την Πολωνία και τον αγώνα με τη Λέγκια. Κράτησε το «μηδέν» απέναντι στην ασφυκτική πίεση των Πολωνών αλλά αυτό δε φτάνει για την πρόκριση.

Ο πρώτος και ξεκάθαρος στόχος της ομάδας του Περιστερίου ήταν να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Βαρσοβία. Αν όχι τη νίκη – η οποία εκ των πραγμάτων θα ήταν αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί – έστω την ισοπαλία. Και το κατόρθωσε. Όχι μόνο την ισοπαλία αλλά και το μηδέν. Που σημαίνει ότι όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς στο Περιστέρι.

Το 0-0, ωστόσο, είναι αρκετά ρευστό σαν αποτέλεσμα. Σαφώς δεν υπέστη ήττα, αλλά ο Ατρόμητος καλείται και στην έδρα του να κρατήσει ξανά ανέπαφη την εστία του αλλά και να βρει δίχτυα. Και πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό όταν στο πρώτο παιχνίδι δεν έχει μετρήσει ούτε μία τελική;

Σαφώς το δεύτερο παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και η φιλοσοφία που θα ακολουθήσει ο Ατρόμητος θα είναι άλλη. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι όποιες ετυμηγορίες θα πρέπει να περιμένουν μία εβδομάδα προτού βγουν.

Το μόνο συμπέρασμα, λοιπόν, που μπορεί να εξαχθεί με βεβαιότητα, είναι ότι ο Ατρόμητος με την εικόνα της Βαρσοβίας, χρειάζεται κάτι παραπάνω από τύχη και έναν φοβερό Μέγιερι για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:

Λέγκια Βαρσοβίας (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέσκι, Λέβτσουκ, Άντολιτς, Γκβίλα, Ρότσα, Νοβικόβας, Αντρέ Μαρτίνς, Βέτσοβιτς, Γιεντρέιτζικ, Λουκίνιας, Κουλένοβιτς (66′ Καρλίτος).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Κατράνης, Γούτας, Κάχιλα, Χαρίσης (72′ Ουγκράι), Ούμπιδες (61′ Ρόσα), Μανούσος (84′ Ταλόχα), Μάντσον, Νάτσος, Βέλλιος, Ρισβάνης.