Ο Μανώλης Μακρόπουλος γράφει στο debut.gr λίγα λογια για το 10ο All Star Game του βόλεϊ.

Η γιορτή του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ αναβίωσε μετά από πολλά χρόνια. Στην ερμπούπολη της Σύρου, στο κλειστό «Δ.Βικέλας», στήθηκε το 10ο All star game .

Οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι αθλητές της πετοσφαιρισης, ήταν εκεί. Ένα νησί που ζει για το βόλεϊ, που έμαθε να αγαπά το άθλημα εξαιτίας των επιτυχιών της τοπικής ομάδας, του Φοίνικα Σύρου, αγκάλιασε αυτή τη διοργάνωση.

Η αρχή έγινε από νωρίς το μεσημερι του Σαββάτου 16 Μαρτίου, με αγώνες παιδιών των σχολείων της Σύρου, παρουσία των “all star”.

Το «κυρίως πιάτο» ήταν προγραμματισμένο για τις 9 το βράδυ. Με μια φαντασμαγορική παρουσίαση, ο Μάικ Φουντεδάκης (σπίκερ στο ΣΕΦ και γνωστός παρουσιαστής αθλητικών γεγονότων), καλωσόρισε παίκτες και προπονητές.

Η προσέλευση του κόσμου, παρά το γεγονός πως το γήπεδο δεν ήταν «ασφυκτικά γεμάτο», ήταν άκρως ικανοποιητική. Οι σκηνές στις κερκίδες, με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν το event, μάλλον ήταν αυτό που ήθελαν να επιτύχουν διοργανώτρια αρχή και ανάλογοι φορείς.

Εντός του αγωνιστικού χώρου, παίκτες των κορυφαίων ομάδων της VolleyLeague, απαλλαγμένοι από το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, διασκέδασαν κάθε στιγμή. Με το χαμόγελο στα χείλη, προσέφεραν εντυπωσιακές αλλά και…αστείες στιγμές σε κοινό και τηλεθεατές (μιας και υπήρξε life μετάδοση από την ΕΡΤ).

Με τη λήξη, πλήθος κόσμου έσπευσε να φωτογραφηθεί με τους αθλητές, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε στα μαγαζιά του νησιού.

Φαινεται λοιπόν πως η αναβίωση του συγκεκριμένου θεσμού, μόνο θετικά είχε μα προσφέρει. Χαρά, ξεκούραση και…γέλιο στους  αθλητές. Ενθουσιασμό, χαμόγελα και όμορφες στιγμές στο κοινό. Αισιοδοξία και παρότρυνση για συνέχεια του θεσμού, στη διοργανώτρια αρχή. Και τέλος, «ζωή» στο νησί της Σύρου, που για -περίπου- ένα τριήμερο, «φόρεσε τα γιορτινά του» υποδεχόμενο αυτή τη γιορτή του βόλεϊ!

Για την ιστορία, η ομάδα των Ελλήνων all star κέρδισε με 2-1 σετ αυτή των ξένων. MVP αναδείχθηκε ο νεαρός Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.