Ο Παναθηναϊκός είναι πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τους τίτλους!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και έγραψε αυτόματα μια ακόμη χρυσή σελίδα στην πλούσια ιστορία του

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θεωρείται και είναι το κορυφαία τμήμα που γέννησε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός.

Οι πράσινοι επικράτησαν του ΠΑΟΚ στα «Δύο Αοράκια» με 79-73 και πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη τους το 19ο Κύπελλο Ελλάδας.

Ακόμα και στην φετινή αν μη τι άλλο προβληματική σεζόν, το τριφύλλι είναι πιστό στο ραντεβού του με τους… τίτλους.

Πλέον η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, είναι η μοναδική στην Ευρώπη, που κατακτάει για 24 συνεχόμενα χρόνια τουλάχιστον ένα τίτλο!

Το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μία λέξη… επιτυχίες.

Είναι το τμήμα που έχει κρατήσει όρθιο και συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον Σύλλογο Μεγάλο στα χρόνια που το ποδόσφαιρο και ο Ερασιτέχνης έχουν τα γνωστά προβλήματα.

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μείνει ευχαριστημένος μόνο από την κατάκτηση αυτού του τροπαίου. Οι φίλοι και οι διοικούντες των πρασίνων στοχεύουν πάντα και στα τρία τρόπαια, όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ υποστήριξε ωστόσο για πολλοστή φορά πως τα οικονομικά δεδομένα στην Ελλάδα δεν επιτρέπουν να γίνουν οι υπερβάσεις που γινόντουσαν τα παλαιότερα χρόνια, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό και αποδεκτό.

Είδαμε πως ο ΠΑΟΚ… κατέβηκε έπαιξα στα ίσα τον Παναθηναϊκό και στο τέλος προδόθηκε από την απειρία των παικτών του. Οι διοικούντες του «Δικεφάλου του Βορρά» με την σειρά τους παραδέχθηκαν πως η ανωτερότητα του ΠΑΟ ήταν ξεκάθαρη.

Πλέον όλοι στο τριφύλλι πιστεύουν και ευελπιστούν πως αυτή η επιτυχία θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Το μέλλον θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θα χρειαστεί να γίνει υπερπροσπάθεια για να καταφέρει να μπει στην 8άδα της Euroleague.

Την Παρασκευή πρέπει να γίνει η αρχή στην αναμέτρηση με την «πληγωμένη» Χίμκι στο ΟΑΚΑ, εκεί που το «τριφύλλι» παίζει σαν… Παναθηναϊκός.