Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να αναγεννιέται μετά από δυσκολίες και πρέπει να το αποδείξει για μια ακόμη φορά!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεγάλη αγωνιστική κρίση και το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό είναι από τα «must win».

Ο κατήφορος για τους πράσινους δεν έχει τελειωμό. Η ομάδα του Δώνη δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Λάρισα, αν και είχε όλα τα “όπλα” για να πάρει το τρίποντο που τόσο είχε ανάγκη.

Πλέον το τριφύλλι αν και μένει κοντά στο στόχο του που δεν είναι άλλος από την πεντάδα, έχει τρεις σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Ψυχολογία… μηδέν

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη δείχνουν σημάδια κόπωσης κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς το ρόστερ δεν είναι και το πιο γεμάτο.

Το πιο ανησυχητικό ωστόσο είναι πως η “στραβή” με την Λαμία τους έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια άγχους και απογοήτευσης.

Τα παιδικά λάθη στην άμυνα και ο μη ορθός τρόπος παιχνιδιού στην επίθεση είναι κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει ο Παναθηναϊκός, κάτι που άλλαξε μαζί με την… χρονιά!

Πάντα απαντάει σε όσους τον “μηδενίζουν”

Ήταν δεδομένο πως μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα θα έρθει και η μουρμούρα.

Οι πράσινοι απάντησαν στην αρχή της σεζόν σε όσους υποστήριζαν πως η ομάδα πάει για υποβιβασμό.

Στην συνέχεια έκαναν την ζημιά σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Πλέον το μεγάλο στοίχημα είναι να βγει από μια ακόμη αδιέξοδο. Το έχει ξανακάνει και όπως φαίνεται θα πρέπει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Το τριφύλλι έχει μάθει να παλεύει μέσα σε αντιξοότητες, για αυτόν τον λόγο θα επιστρέψει για τα καλά και θα απαντήσει με εξίσου δυναμικό τρόπο σε όσους το αμφισβητούν.

Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στην οποία θα έχει και τους φίλους του για μια ακόμη φορά μαζί, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια νέα αρχή!