Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που θα στοχεύει πάντα σε κατάκτηση τίτλων...

Το πρώτο μισό της σεζόν έφτασε στο τέλος του και ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος με την μέχρι τώρα πορεία του

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, όλοι στον Παναθηναϊκό ξέρανε ότι η φετινή θα είναι η πιο δύσκολη της ιστορίας του. Με την διοίκηση να είναι απούσα και το ρόστερ ελλιπέστατο, τα σενάρια ακόμα και για υποβιβασμό του τριφυλλιού είχαν κάνει την εμφάνιση τους…

Ωστόσο, ο Δώνης  έκλεισε τα στόματα, καθώς αν και ο ίδιος υποστήριζε πως έχει μια εξαιρετική ομάδα η οποία θα βγάλει γούστα στο γήπεδο, όλοι τον αμφισβητούσαμε!

Το ονειρικό ξεκίνημα με το σερί νικών, έφερε αισιοδοξία και… παράνοια στους φίλους της ομάδας που δεν πίστευαν με τίποτα πως ένα ρόστερ με τέτοιο μικρό μπάτζετ έχει κάνει τέτοια εκκίνηση στη σεζόν.

Τα ντέρμπι έφεραν τις πρώτες απώλειες βαθμών και τότε ήρθαν οι πρώτες… μουρμούρες, αλλά τα πιτσιρίκια αντέδρασαν για μια ακόμη φορά.

Τα must win παιχνίδια με Ατρόμητο και Κισσαμικό, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, βρήκαν την ομάδα του Δώνη νικήτρια και κάπου εκεί άρχισαν οι απαιτήσεις από τους φίλους της ομάδας.

Σίγουρα για έναν σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να λέμε πως είναι επιτυχία να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα ή να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο Κύπελλο, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα, δυστυχώς αυτοί είναι οι στόχοι και δεν είναι εύκολοι…

Όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζεται αυτή η ανοδική πορεία, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως τα μυαλά των φίλων της ομάδας θα πάρουν… αέρα και θα ζητήσουν το κάτι παραπάνω.

Ο τίτλος του Κυπέλλου, αλλά και η συνεχόμενη άνοδος του τριφυλλιού στη βαθμολογία, είναι κάτι που όλοι πιστεύουμε και όχι άδικα, καθώς ο Δώνης και η παρέα του έχουν κάνει τους πάντες να βλέπουν ξανά τον Παναθηναϊκό όπως του αρμόζει η ιστορία του, ως έναν τεράστιο σύλλογο που μοναδικός του στόχος είναι να κατακτήσει τίτλους…

Σίγουρα δεν πρέπει να κανείς  να γεμίσει με άγχος κανέναν τους πράσινους, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης έχει δείξει πως έχει τον τρόπο του να κρατάει σταθερό και συμπαγές το ρόστερ του και να αξιολογεί τα καλά και τα κακά που προσπαθούν να προσδώσουν στην φετινή πορεία της ομάδας!